Obnoviť stránku

MSI B250 PC MATE

4,9 20 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B250 PC MATE

Svetlo sveta uzreli prvé procesory najnovšej 7. generácie Kaby Lake, s ktorými Intel predstavil zároveň čipovú sadu B250. Práve tou je vybavená aj základná doskaMSI B250 PC MATE, v ktorej sa snúbi kvalitné spracovanie spoločne s vysokým výkonom, na ktorý sa môžete vždy spoľahnúť.Doskaformátu ATX s čipsetom B250 sa tak stane základom pracovných počítačových zostáv užívateľov, ktorí túžia po vysokom pracovnom nasadení spolu s maximálnou odolnosťou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná základná doska s čipsetom Intel B250
  • Pripravená na osadenie najnovšími procesormi od Intelu Kaby Lake
  • Vysoko kvalitné komponenty Military Class 5
  • Funkcia DDR4 SDRAM Boost pre zvýšenie výkonu pamäťových modulov
  • Dvojica Turbo M.2 slotov pre rýchle SSD disky
  • Podpora 2-Way AMD CrossFire
  • USB 3.1 druhej generácie spolu s moderným USB typu C

Základ moderného PC za solídny peniaz

MSI B250 PC Mate je vybavená socketom LGA 1151, v ktorom si budú vylepšené 14nm procesory Kaby Lake lebediť ako v bavlnke. Nesmie chýbať ani štvorica slotov pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM, ktoré môžu v režime DDR4 SDRAM Boost pracovať na frekvencii až 2400 MHz. Doska je osadená kvalitnými súčiastkami nesúci označenie Military Class 5. Patria sem hlavne nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré vynikajú vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievani. 

Na vlnách žiarivého výkonu

Na zapojenie grafických kariet poslužia sloty PCI Express 3.0 x16. Doska podporuje len režim CrossFire, takže po vložení dvoch rovnakých kariet od spoločnosti AMD si vyskúšate skutočné grafické orgie v maximálnej kvalite. O bezpečnosť tohto riešenia sa stará PCI-E STEEL ARMOR, ktorý zaručuje väčšiu odolnosť spájkovaných spojov v mieste namáhania. 

Všetko potrebné pre rýchly prenos dát

Pre pripojenie najnovšej generácie SSD skvele poslúžiaprítomné porty typu SATA Express, ale tiež v poslednej dobe vyhľadávané rozhranie M.2, ktoré ponúka prenos dát až 32 Gb/s. Externé disky si budú užívať vysoké prenosové rýchlosti vďaka prítomnosti USB 3.1 druhej generácie, ktoré sa pýšia ohromným zrýchlením oproti generácii 2.0, pričom nechýba ani moderný port USB typu C. Požadované súbory sa prenesú až 20× rýchlejšie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B250

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AA392d3a
Produktové číslo:  B250 PC MATE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04