Obnoviť stránku

MSI AM1I

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI AM1I

Základná doska vo formáte Micro-ATX s vyváženou výbavou a modernými funkciami. Ideálne poslúži ako základ domáceho počítača pre bežné činnosti, úpravu fotografií, ale so správnou grafikou si tiež zahráte nové hry. Ponúka možnosť osadenia procesora z rodiny AMD Kabini , Ktorá je známa predovšetkým úspornosťou svojich jadier. Doska podporuje operačnej pamäte o frekvencii 1600 MHz. Naozajstný grafický potenciál získate ešte len osadením slotu PCI Express 2.0 výkonnou grafickou kartou.
Doska je vhodná aj pre veľmi časté vyťažovanie. Je osadená súčiastkami konceptu Military Class 4 , Ktoré sú synonymom pre špičkovú kvalitu a vynikajúcu stabilitu. Nechýba ani podpora najnovšieho rozhrania SATA 6 Gb/s a USB 3.0 portov pre vysokorýchlostný prenos dát z externých diskov či flashdisk. Dostupný HDMI konektor umožňuje súčasné vedenie obrazu v maximálnom rozlíšenie 3840 x 2160 i zvuku vo vysokej kvalite jediným káblom. Systémová aplikácia Live Update 5 sa postará o to, aby váš systém bol stále aktuálne. Pri inštalácii stačí nainštalovať ovládač sieťovej karty a Live Update si sám z internetu stiahne a nainštaluje všetky potrebné ovládače a aktualizácie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM1
Čipset Podľa procesora

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III

Operačná pamäť

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA683t4
Produktové číslo:  AM1I

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09