Obnoviť stránku

MSI A88XI AC

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI A88XI AC

Táto minimalistická základná doska strednej triedy je ideálnou voľbou pre malý domáci počítač. Zvládne rôznorodé využitie od bežných multimédií až po hranie hier vo vysokom rozlíšení. Ponúka možnosť osadenie najnovších čipov s kódovým označením Kaveri. Pätica FM2 + samozrejme zaručuje aj spätnú kompatibilitu pre modely Trinity alebo Richland. Jej nepopierateľne kladnú vlastností sú osadené súčiastky (cievky, kondenzátory) štandardu Military Class 4. Jedná sa o vysoko kvalitné komponenty dosky, ktoré sú kľúčové pre jej stabilitu, spoľahlivosť a dlhú životnosť.
Doska je vybavená čipovou sadou AMD A88X, Od ktoré dostanete nadštandardnú výbavu a všetko, čo by ste od modernej dosky čakali. Disky pojme vysokorýchlostné SATA III s podporou diskových polí RAID a na grafickú kartu je pripravená slotom PCI Express x16 najnovšej generácie 3.0. Určite poteší aj kvalitné 7.1kanálový zvuk a prítomnosť portov USB 3.0 pre rýchly prenos dát z externých diskov či flashdiskov. Výstupy dosky podporujú nielen pripojenie až 3 zobrazovacích prvkov, Ale tiež rozlíšenie Ultra HD 4K! Počítač postavený na tejto doske môžete pripojiť k sieti bezdrôtovo cez štandard novej generácie IEEE 802.11ac s prenosovou rýchlosťou až 867 Mb/sa navyše pripojíte aj zariadenie s technológiou Bluetooth. O WiFi a Bluetooth sa stará Intel Dual Band Wireless-AC 7260 WiFi/Bluetooth karta vložená do Mini-PCIe slotu.
Nesmie chýbať UEFI BIOS, Kde si budete pripadať ako v klasickej systémovej aplikácii. Výhoda UEFI BIOSu tiež spočíva v natívnej podpore pre pevné disky s veľkosťou 3 TB a viac. Výhodou je unikátna technológiaOC Genie 4 pre jednoduché pretaktovanie počas jedinej sekundy. Podporuje aj AMD Dual Graphics zaručujúce maximálnu grafický výkon pri použití procesora s integrovanou grafikou spolu so samostatnou grafickou kartou AMD HD 6000 alebo novší. Obe grafické karty potom spolupracujú a tým sa využije plný grafický výkon vášho PC. Systémová aplikácia Live Update 5 sa zase postará o to, aby váš systém bol stále aktuálne. Pri inštalácii stačí nainštalovať ovládač sieťovej karty a Live Update si sám z internetu stiahne a nainštaluje všetky potrebné ovládače a aktualizácie.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A88X

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub), Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA682d6
Produktové číslo:  A88XI AC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06