Obnoviť stránku

MSI A68HI

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI A68HI

Základná doska formátu Mini-ITX renomovaného výrobcu MSI je ideálnou voľbou pre nenáročný a malý domáci počítač. Aj napriek priaznivú cenu ponúkne moderné technológie a perfektné spracovanie, ako ho od MSI očakávame.Doska prichádza na trh s moderným socketom FM2 +, vďaka ktorému je možné osadiť AMD APU procesory. Samozrejmosťou je aj spätná kompatibilita. APU jednotky v sebe ukrývajú výkonnú grafickú kartu a slušný procesor, čím sa stávajú perfektným základom pre nenáročných hráčov či slušným základom budúceho herného počítača s dedikovanou grafickou kartou.

Maximálna rýchlosť

Pre grafickú kartu je tu nachystaný rýchly slot PCI-Express III. generácie, ktorý prináša vysoké prenosové rýchlosti a minimálne latencie. Ďalej na doske nájdete M.2 slot využiteľný pre pripojenie Wi-Fi a Bluetooth modulu.. Nechýba moderné SATA III, USB 3.0 a samozrejme integrovaná sieťová a zvuková karta. Pre pamäte typu DDR3, ktorých možno osadiť až 32 GB, sú pripravené 2 sloty s podporou modulov o rýchlosti až 2 133 MHz. Medzi výstupy nájdeme moderné rozhranie pre digitálny aj analógový obraz, trojicu zvukových konektorov, PS / 2 a USB pre ďalšie periférie.

kvalitné súčiastky

Doska obsahuje súbor technológií nazývaných Military Class 4. Pevné japonské kondenzátory bez elektrolytu majú životnosť viac ako desať rokov a cievky so špeciálnym jadrom vyžarujú minimum tepla a poskytujú maximálnu stabilitu. Doska je tiež vybavená ochranou proti elektrostatickým výbojom, elektromagnetickému rušeniu a je tiež odolná pri prevádzke v prostredí so zvýšenou vlhkosťou.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD FM2+
Čipset AMD A68H

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný CIR Header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AA683p5
Produktové číslo:  A68HI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11