Obnoviť stránku

MSI A520M-A PRO

5 3 hodnotení
Zľavnené -12 %
56,90 € 64,90 €

MSI A520M-A PRO

Pohodlný a inteligentný dizajn a priateľské používateľské rozhranie uľahčujú inštaláciu dosky MSI A520-A PRO bez akýchkoľvek problémov. Sú k dispozícii optimalizované profesionálne pracovné postupy a mnoho nástrojov na vyladenie a nastavenie systému, ktoré uspokoja aj najnáročnejších používateľov. S takou doskou získa vaša počítačová zostava maximálnu prevádzkovú účinnosť. Základná doska MSI A520-A PRO s päticou AMD AM4 a čipovou sústavou AMD A520 je určená pre desktopové procesory 3. generácie AMD Ryzen a AMD Ryzen 4000 G-Series.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI A520-A PRO

  • Základná doska MSI A520-A PRO pre desktopové procesory AMD Ryzen 3. generácie a AMD Ryzen 4000 G-Series
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto na rýchlu DDR4 RAM až do 64 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Bohatá konektorová výbava USB portov
  • High Definition Audio 7.1-kanálový zvuk
  • HDMI 2.1 a DVI-D na pripojenie zobrazovacích periférii
  • Formát mATX

Vysoký výkon a stabilná prevádzka s doskou MSI A520-A PRO

Technológia Core Boost s optimalizovaným dizajnom napájania umožňuje rýchlejšie a neskreslené dodávanie prúdu do procesora s vysokou presnosťou. Podporuje viacjadrové procesory a vytvára perfektné podmienky na pretaktovanie. Dvojitá ESD ochrana zdvojnásobuje zemniacu vrstvu okolo montážnych otvorov, čo zabraňuje poškodeniu statickými výbojmi. Integrované LED diódy pre kľúčové komponenty budú indikovať zdroj problému, takže budete presne vedieť, kde hľadať, aby ste rýchlo odstránili poruchu.

Účinné chladenie základnej dosky MSI A520-A PRO

Konštrukcia chladenia dosky MSI A520-A PRO zaručí, že aj špičkové viacjadrové procesory pobežia na plný výkon. Základná doska umožní spravovať rýchlosť a teplotu všetkých ventilátorov vášho systému. Vďaka Total Fan Control ľahko skontrolujete charakteristiky systému v zjednodušenom grafickom rozhraní. Môžete tiež nastaviť až štyri teplotné ciele pre CPU a základnú dosku, ktoré automaticky upravia rýchlosť ventilátora.

MSI A520-A PRO – všetko pre rýchlu operačnú pamäť a veľký úložný priestor

Dva sloty DIMM na pamäť DDR4 s najvyššou frekvenciou 4 600 MHz majú kapacitu až 64 GB. Úplne izolované obvody pamäte MSI DDR4 BOOST zabezpečujú dokonalú stabilitu a výkon, takže váš systém už nikdy počas hry nespadne. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Na pevné disky využijete na MSI A520-A PRO štyri sloty SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytuje konektor M.2 s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na MSI A520-A PRO zapojiť do PCIe x16 slotu. Na pripojenie zobrazovacích periférii je tu HDMI 2.1 port, ktorý zvláda vysoké 4 096 × 2 160 rozlíšenie, k dispozícii je navyše aj DVI-D.

Rýchla komunikácia a špičkový zvuk s doskou MSI A520-A PRO

Na pripojenie k internetu je k dispozícii Realtek 8111HN Gigabit LAN, takže vás rýchlosť prenosu určite nebude obmedzovať. Na periférie a rýchle dátové prenosy je na doske MSI A520-A PRO dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2. Nezabudnite si vychutnať najčistejšiu kvalitu zvuku v stereofónnom priestorovom vyhotovení so 7.1-kanálovým High Definition Audio. Doska ponúka zvuk štúdiovej kvality vďaka MSI Audio Boost a použitým prvotriednym zvukovým komponentom.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD A520

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC892

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  AAa520a2
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  A520M-A PRO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14