Obnoviť stránku

Maxxo

Maxxo potreby do domácnosti

MAXXO: Pre jednoduchý život v každej domácnosti

Česká značka MAXXO svojim zákazníkom uľahčuje a spríjemňuje život v domácnosti už od roku 2005. Naše produkty nájdete predovšetkým medzi kategóriami kuchynských spotrebičov, v širokom výbere sortimentu doplnkov do kuchyne alebo malej čiernej elektroniky. Spoločným prvkom všetkých výrobkov MAXXO je, že vždy ponúkajú ten najlepší pomer ceny a kvality. Nie je náhoda, že jedna z najpredávanejších vákuovačiek na našom trhu nesie práve meno značky MAXXO.

Sušičky, vákuovačky Maxxo a dalšie spotrebiče do kuchyne

MAXXO spotrebiče do kuchyne

Spotrebiče do kuchyne sú kategóriou, v ktorej nájdete najviac MAXXO produktov. Značka sa špecializuje na vákuovačky potravín a príslušenstvo na vákuovanie. Vákuovačky MAXXO dominujú na česko-slovenskom trhu vďaka ich spoľahlivosti. V kategórii uchovávania potravín potom nájdete dve unikátne sušičky, ktoré vás nikdy nesklamú. Moderná úprava potravín a značka MAXXO idú vždy ruka v ruke.

Malá čierna elektronika MAXXO

V roku 2015 firma vstúpila na trh so set-top boxom MAXXO. Ten ako jeden z prvých dostal certifikáciu ČRO a umožňuje prechod na nové televízne vysielanie DVB-T2. Ako úplne prvá značka na trhu sme tiež ponúkli originálny set-top box pre seniorov so špeciálnym jednoduchým a prehľadným diaľkovým ovládačom. Novinkou v sortimente sú DA+ a internetové rádiá MAXXO, ktoré súčasne umožňujú počúvanie aj po prechode na nové digitálne vysielanie.

Maxxo set-top boxy a dalšia malá čierna elektronika
Maxxo poháre a doplnky do kuchyne

MAXXO doplnky do kuchyne

MAXXO vie, že so šálkou kávy ide všetko lepšie. Preto sa naše doplnky do kuchyne točia najmä okolo prípravy kávy, čaju a úpravy vody. MAXXO ponúka vodné filtre do všetkých typov kávovarov a do tzv. amerických chladničiek, ako aj náhradné filtre do všetkých typov filtračných kanvíc. MAXXO dvojstenný termopohár a odvápňovač vyrábaný v ČR podľa originálnej receptúry sa vám budú doma hodiť.

Spresniť parametre
103 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07