Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Vonné sviečky YANKEE CANDLE

Sviečky yankee candle

Vonné sviečky Yankee Candle: superstar medzi sviečkami

Ak si chcete doma vytvoriť čarovnú a uvoľnenú atmosféru, je sviečka Yankee Candle jasnou voľbou. Vonné sviečky Yankee Candle totiž patria medzi najobľúbenejšie sviečky vôbec. Za úspechom tejto značky stojí tradičná výroba, mnohoročné skúsenosti a použitie najkvalitnejších vonných olejov. Sviečky Yankee Candle sú v ponuke v mnohých veľkostných variantoch a vyberať môžete z viac ako 90 vôní.

Yankee candle sviečky

Vonné sviečky Yankee Candle prinášajú dokonalú variáciu vôní

Ak hľadáte skutočne kvalitnú vôňu, ktorá dokáže vytvoriť špeciálnu atmosféru, sú vonné sviečky Yankee Candle správnou voľbou. Okrem neprekonateľného výberu vôní a dizajnu, ktorý výborne doplní každý interiér, si môžete vybrať aj medzi niekoľkými tvarmi a veľkosťami. Preskúmajte svieže citrusové, kvetinové, ovocné či orientálne vône a vyberte si tú pravú sviečku práve pre vás.

Vyberte si svoj variant Yankee Candle Classic

Sviečky Yankee Candle z klasického radu môžete vyberať z troch rôznych veľkostí. Tá najväčšia Yankee Candle 623 g vydrží horieť až 150 hodín a spolu so strednou veľkosťou ľahko prevonia aj rozmerné miestnosti. Malá sviečka zase nájde využitie v menších priestoroch. Okrem základných sviečok vo vintage sklenenej nádobe sú v ponuke aj čajové sviečky, vonné vosky či votívne sviečky určené do svietnikov.

Sviečka yankee sviečka
Yankee sviečka

Yankee Candle – spoznajte čaro radu Elevation

Kolekcia Yankee Candle Elevation zahŕňa vonné sviečky vyrobené zo sójového vosku. Ponúka sofistikované vonné esencie, ktoré posúvajú interiérové vône na vyššiu úroveň. Podľa veľkosti obsahujú jeden až tri knôty na zvýraznenie efektu plamienkov a tvorbu voskového jazierka. Rad Yankee Candle Elevation v dóze z kvalitného skla zároveň disponuje unikátnym kovovým viečkom, ktoré slúži ako elegantný podstavec a tiež ako bezpečná ochrana nábytku.

Vonná sviečka Yankee Candle je v ponuke v mnohých vyhotoveniach

Kto by sa nechcel vracať do prevoňaného prostredia, ktoré dokáže navodiť uvoľňujúcu atmosféru a zdvihnúť vám náladu. Stačí si len vybrať, v ktorom vyhotovení vám bude robiť vonná sviečka Yankee Candle radosť.

Ako dlho vydržia sviečky Yankee Candle horieť?

Sviečky Yankee Candle vynikajú nielen originálnym dizajnom a bohatou ponukou vôní, ale aj nadštandardnou výdržou. Na rozdiel od iných sviečok, ktorých vôňa postupne vyprcháva, sviečky Yankee Candle voňajú stále rovnako od prvého škrtnutia zápalkou až do posledného plamienka. Ako dlho sa budete môcť svojou obľúbenou vôňou kochať?

Vonné sviečky Yankee Candle Classic

Veľkosť Gramáž Čas horenia
Malá 104 g 20 – 30 hodín
Stredná 411 g 65 – 75 hodín
Veľká 623 g 110 – 150 hodín

Sviečky Yankee Candle Elevation

Veľkosť Gramáž Čas horenia
Malá 96 g 18 – 28 hodín
Stredná 347 g 28 – 38 hodín
Veľká 552 g 65 – 80 hodín

Votívne sviečky Yankee Candle

Gramáž Čas horenia
49 g 15 hodín
37 g 10 hodín

i

Čajová sviečka Yankee Candle má hmotnosť necelých 10 g a vydrží horieť cca 6 hodín.

Aký typ vône sviečky Yankee Candle si získa vás?

Sviečky Yankee Candle vás okúzlia niekoľkými typmi vôní – zakúpiť sa dá kvetinová, svieža, ovocná, orientálna, drevitá, korenistá a sladká. Konkrétne je to napríklad vanilka, ruža, kokos, čučoriedka, jazmín, levanduľa, bavlna, škorica a mnoho ďalších. Veľmi obľúbené sú aj vianočné sviečky, ktoré dokážu navodiť sviatočnú atmosféru.

Sviečky yankee candle akcia
Sviečka Yankee Candle Classic

Vonná sviečka yankee candle
Sviečka Yankee Candle Elevation

Sviečky yankee candle
Aróma lampa Yankee Candle

Čajové sviečky yankee candle
Čajové sviečky Yankee Candle

Každého milovníka sviečok poteší Yankee Candle darčeková sada

Ak chcete urobiť radosť niekomu, kto sa vyžíva v sviečkach, potom by vás nemala minúť Yankee Candle darčeková sada. Tá väčšinou obsahuje malé sviečky v rôznych vôňach, aby si každý prišiel na svoje. Sviečky Yankee Candle v sade možno tiež využiť na testovanie toho, aké vône sú vám najpríjemnejšie.

i

Hľadáte lacné sviečky Yankee Candle? Výpredaj ukrýva skvosty za zlomok ceny. Ak vás skôr zaujímajú názory ostatných zákazníkov, prečítajte si, čo hovoria na Yankee Candle recenzie.


Spresniť parametre
429 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07