Obnoviť stránku

YANKEE CANDLE

Sviečky Yankee Candle

Yankee Candle: Sviečky s príbehom

Príbeh jednej z najznámejších sviečok na trhu začína veľmi jednoducho. Značka Yankee Candle vznikla náhodou roku 1969, kedy vtedy šestnásťročný Američan Michael Kittredge potreboval rýchlo zohnať darček pre svoju mamičku. Z pasteliek a kúska kartónu vyrobil svoju prvú sviečku, ktorá natoľko zaujala jeho známych, že sa neskôr rozhodol otvoriť si vlastný biznis. Teraz Yankee Candle predstavuje jednu z najžiadanejších značiek v USA aj Európe. Okrem sviečok dnes produkuje aj doplnky, ako sú vône do auta, príslušenstvo ku sviečkam, vonné perly, aróma lampy alebo difúzory, s ktorými prevoniate každučký kúsok vašej domácnosti.

Yankee sviečky

Sviečka Yankee Candle ponúka až 90 očarujúcich vôní

Sviečka Yankee Candle ponúka okrem kvetinových, citrusových, drevitých či ovocných aróm tiež nevšednú vôňu čerstvo vypranej bielizne. Na výrobu značka používa prvotriedne vonné oleje a extrakty, rafinovaný parafín a ručne rovnané knôty zo 100 % bavlny. Vôňa sviečky Yankee Candle je preto autentické a ľahko vám pripomenie nevšedný zážitok či spomienku. Yankee Candle vianočná edícia potom prinesie do vášho domova to pravé kúzlo Vianoc.

Vyberte si svoj variant sviečky Yankee Candle Classic

Vonné sviečky Yankee Candle z klasického radu môžete vyberať z troch rôznych veľkostí. Tá najväčšia Yankee Candle 623 g vydrží horieť až 150 hodín a spolu so strednou veľkosťou ľahko prevonia aj rozmerné miestnosti. Malá sviečka Yankee Candle potom nájde využitie v menších priestoroch. Okrem základných sviečok vo vintage sklenenej nádobe sú dostupné aj čajové Yankee sviečky, vonné vosky či votívne sviečky určené do svietnikov.

Yankee Candle 623 g a ďalšie varianty
Sviečka Yankee Candle – rad Elevation

Sviečky Yankee Candle – spoznajte kúzlo radu Elevation

Kolekcia Yankee Candle Elevation zahŕňa vonné sviečky vyrobené zo sójového vosku. Ponúkajú sofistikované vonné esencie, ktoré posúvajú interiérové vône na vyššiu úroveň. Podľa veľkosti obsahujú jeden až tri knôty na zvýraznenie efektu plamienkov a tvorbu voskového jazierka. Rad Yankee Candle Elevation v dóze z kvalitného skla zároveň disponuje unikátnym kovovým viečkom, ktoré slúži ako elegantný podstavec a tiež ako bezpečná ochrana nábytku.

Spresniť parametre
586 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13