Obnoviť stránku

MANFROTTO

Manfrotto fotografické príslušenstvo

Manfrotto: funkčné a štýlové príslušenstvo na fotografovanie a natáčanie videa

Talianska spoločnosť Manfrotto sa od svojho vzniku v roku 1972 až do súčasnosti vyvíjala a etablovala vo svete vysokokvalitného fotografického príslušenstva ako synonymum neustálych inovácií, skvelého dizajnu a mimoriadnej spoľahlivosti. Firma počas celej svojej existencie kladie dôraz na udržiavanie kultúry „Made in Italy“, vďaka čomu dokáže pri výskume a navrhovaní nových technológií alebo dizajnov pri všetkých produktoch venovať pozornosť aj tým najmenším detailom. V širokom sortimente Manfrotto nájdete všetko potrebné fotografické príslušenstvo k digitálnym fotoaparátom, kamerám aj mobilným telefónom, ktoré zahŕňa napríklad foto či video statívy a hlavy, odrazové dosky, difúzory, softboxy, slidery, gimbaly alebo ochranné fototašky a batohy. 

Manfrotto príslušenstvo pre fotoaparáty

Premyslené Manfrotto príslušenstvo k digitálnym fotoaparátom

Príslušenstvo k digitálnym fotoaparátom zahŕňa kompaktné a všestranné Manfrotto statívy s nízkou hmotnosťou a vysokou nosnosťou. Vyberte si napríklad stabilné a skladné monopody alebo Manfrotto Befree tripody s pevnou hliníkovou konštrukciou, teleskopickými nožičkami alebo systémom XPRO, ktorý umožňuje posunutie stredovej tyče o 90° na fotografovanie na neprístupných miestach. Do ateliéru sa hodia ľahko prenosné stojany na svetlá a odrazové dosky. Na prepravu foto zostavy potom využijete Manfrotto tašky odolné voči vode s možnosťou prispôsobenia vnútorného priestoru alebo praktické batohy na prenášanie fotoaparátu či dronu vybavené vreckom na notebook alebo držiakom na statív. 

Manfrotto príslušenstvo pre kamery zaistí plynulé a stabilné zábery

Manfrotto príslušenstvo pre kamery ponúkne rovnako prepracované statívy, ako sú tie fotografické, ale navyše s prvotriednymi videohlavami. Tie budú ideálne napríklad pre najnovšie HDSLR zariadenia a dlhé teleobjektívy slúžiace na snímanie divokej prírody alebo športových udalostí, pretože výrazne pomôžu s vyvažovaním a stabilizáciou kamery pomocou novej fluidnej technológie, posuvných doštičiek a kvalitného systému protiváhy. Drahé videozostavy si tiež zaslúžia náležitú ochranu počas prepravy. Tú im poskytnú Manfrotto tašky na kamery, ktoré disponujú vodoodpudivým vonkajším plášťom, nárazuvzdornými podložkami alebo vnútornými Flexi priehradkami pre prehľadné a fixné uloženie všetkých komponentov. 

Manfrotto príslušenstvo pre kamery
Manfrotto príslušenstvo k mobilným telefónom

S Manfrotto mobilným príslušenstvom zachytíte každý výnimočný moment

V Manfrotto vyvinuli aj rad príslušenstva pre smart telefóny, ktoré je určené na zachytenie výnimočných okamihov. Objavte kompaktné ministatívy s nastaviteľným držiakom a silikónovými svorkami, ktoré je možné roztiahnuť podľa potreby tak, aby ste do nich upevnili menší aj väčší mobil. Ministatívy Manfrotto sú vybavené tripod konštrukciou, vďaka ktorej ponúknu multifunkčné využitie. Zatiaľ čo v rozloženom stave skvele poslúžia ako stabilný stojan na zhotovovanie neroztrasených fotiek či videozáberov, pri zložení nožičiek budete mať zrazu k dispozícii pohodlný grip nielen na robenie skvelých selfie. Ministatív Manfrotto poskytne aj možnosť náklonu, ako aj horizontálnu rotáciu o 360°. 


Spresniť parametre
76 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01