Obnoviť stránku

MANFROTTO MK055XPRO3-3W

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
321,22 €

MANFROTTO MK055XPRO3-3W


Ukážte svoj jedinečný fotografický štýl

Manfrotto MK055XPRO33-3W je profesionálny trojsekčný hliníkový statív s trojcestnou hlavou, ktorý vám umožní širokú škálu fotografických aj video aplikácií. Dominantou tohto statívu je 90 ° sklopný mechanizmus stredového stĺpca XPRO, ktorý vám umožní fotografovanie ako v horizontálnej, tak aj vertikálnej pozícii. Zmenu pozície veľmi jednoducho, rýchlo, a dokonca aj s pripevneným fotoaparátom.

Statív Manfrotto MK055XPRO3-3W s intuitívnym ovládaním

Statív Manfrotto je vybavený systémom zaisťovacích pák Quick Power Lock, vďaka ktorému upravíte alebo nastavíte výšku nôh veľmi rýchlo. Špeciálna konštrukcia tohto systému vám navyše umožní uvoľnenie všetkých sekcií naraz. Páky Quick Power Lock ponúkajú tiež spoľahlivejšie uzamknutie jednotlivých sekcií, čo znamená, že tripod je vo výsledku oveľa stabilnejší a pevnejší v porovnaní s konvenčnými systémami. Uhol nôh je možné nastaviť nezávisle. Určite oceníte tri vodováhy umiestnené v hornej časti stredového stĺpika, ktoré sú navrhnuté tak, aby počas otáčania boli neustále vidieť a nezakrýval ich fotoaparát.

Vytvorte si mobilné fotografické štúdio

Polohovacia páka je vybavená Easy Link konektorom na pripojenie celého množstva príslušenstva, ako napr. LED svetla, blesku a mnohých ďalších. Statív Manfrotto MK055XPRO33-3W tak veľmi ľahko premeníte na praktické mobilné štúdio. Trojcestná hlava Manfrotto MHXPRO-3W disponuje výsuvnými pákami a je tak maximálne kompaktná. Nechýbajú ani ovládacie prvky pre výšku a náklon osi, ktoré pomáhajú vyvážiť hmotnosť fotoaparátu. Zaistenie je potom riešené prostredníctvom aretačných zámkov.

Kľúčové vlastnosti statívu Manfrotto MK055XPRO3-3W

  • Trojsekčný hliníkový statív Manfrotto pre rôzne fotografické a video aplikácie
  • Systém Quick Power Lock
  • 90° sklopný mechanizmu stredového stĺpca XPRO
  • Horizontálne aj vertikálne fotografovanie
  • Trojcestná hlava s výsuvnými pákami a ovládacími prvkami pre výšku a náklon osi
  • Polohovacia páka je vybavená Easy Link konektorom
  • Tripod Manfrotto MK055XPRO3-3W má nosnosť 8 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Druh

Druh statívu Tripod

Vlastnosti

Maximálna výška 183 cm
Transportná výška 74 cm
Maximálne zaťaženie 8 kg
Hmotnosť 3,5 kg
Statívový závit 1/4"

Materiál

Materiál Hliník

Statívová hlava

Druh statívovej hlavy Trojcestná (3D)

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti vodováha, stupnica pre panoramatické fotografie, ovládacia páka (pre video), Rýchloupínacia doštička
Kód:  MAN003qb
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MK055XPRO3-3W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18