Obnoviť stránku

Magic Mouse

4,6 161 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Magic Mouse

Multidotyková, extrémne plochá bezdrôtová myš, vďaka ktorej sa stane Vaša práca s počítačom alebo notebookom oveľa príjemnejšou. Už nebudete mať neprirodzene vylomené zápästie, ruka sa Vám toľko neunaví. Nová Magic Mouse podporuje tzv. swipe pomocou dvoch prstov, podobne ako pri skrolovaní môžete prechádzať rôzne knižnice, prepínať medzi obrázkami alebo používať funkciu Back a Forward vo Vašom webovom prehliadači. Výhoda myši spočíva aj v klikaní, ktoré prebieha bežným kliknuktím, ako ste zvyknutí, kdekoľvek na ploche myši. Pravé kliknutie sa vykonáva kliknutím v pravom hornom rohu interakčnej plochy (pre ľavákov je možné presunúť do ľavého rohu). Posúvaním prsta po ploche myši, možno skrolovať vo všetkých smeroch, nie len vertikálnom. Myš, ktorá aj napriek svojim malým rozmerom perfektne padne aj Vám, ktorí máte väčšie ruky.
Parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Extrémne plochá myšSpodnú časť tvorí brúsený hliník a dve koľajničky z tvrdého plastuVrchná plocha je plastová, potiahnutá priehľadným polykarbonátom
Minimálne požiadavky:
Mac OS X v10.5.8 alebo vyšší s Wireless OS Update 1.0
Farba:
Biela
Obsah balenia:
Myš Magic Mouse
2x AA batéria
Príručka

Kód:  TL235
Produktové číslo:  mb829zm/b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16