Obnoviť stránku

Príslušenstvo pre Mac

Čo všetko sa vám môže k Macu hodiť?

Originálne príslušenstvo Mac boduje predovšetkým spoľahlivosťou a kompatibilitou, ale aj štýlovým dizajnom, vďaka ktorému ľahko spoznáte, o akú značku ide. Medzi širokú ponuku príslušenstva mac patria adaptéry a redukcie rozširujúce konektivitu zariadenia, ale aj myši, klávesnice a ďalšie externé zariadenia.

Adaptéry a redukcie pre Mac

So širokou ponukou adaptérov a redukcií vás nedostatok konektorov alebo absencia toho správneho nebude trápiť. Samozrejmosťou sú adaptéry s audio-video konektormi, USB redukcie či externé sieťové karty. K Macu tak pripojíte sieťový kábel, externý monitor a slúchadlá či reproduktory.

Periférne zariadenia pre Mac

Ponúkame originálne periférne zariadenia pre Mac ako sú elegantné a kompaktné bezdrôtové myši a klávesnice. Môžete tiež využiť dotykový trackpad, ktorý slúži podobne ako myš k pohodlnému ovládaniu počítača.

i

Medzi obľúbené príslušenstvo Mac patria aj externé napaľovačky alebo napájacie prevodníky.

Unikátny konektor Lightning vládne všetkým

Pokiaľ si zaobstaráte Apple Magic Mouse alebo Apple Magic Keyboard, teda originálnu bezdrôtovú myš a klávesnicu, nájdete pri nich Lightning port. Prostredníctvom neho tieto periférie ľahko pripojíte k vášmu Macu a dobijete ich. Jedna minúta nabíjania = dostatok energie na 1 hodinu používania.

Lightning kábel je súčasťou balenia myši i klávesnice a môžete ho využiť aj na prepojenie vášho iPhonu s Macom.

Spresniť parametre
81 položiek

Príslušenstvo pre Mac

Originálne Apple príslušenstvo zahŕňa rôznorodé doplnky, ktorými si nejakým spôsobom vylepšíte alebo doplníte svoj ??stolový počítač Apple Mac, ako Mac Mini, Mac Pro, alebo MacBook. Nájdete tu myš, klávesnicu, WiFi router, redukcie, externú napaľovačku, bezdrôtový ovládač a ďalšie príslušenstvo pre Mac. Vďaka tomu, že ide o originálne príslušenstvo, máte istotu plnej kompatibility a dizajnového zladenia so stolovými počítačmi Apple Mac aj s MacBookmi.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01