Obnoviť stránku

MacBook Pro 13" SK

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

MacBook Pro 13" SK

Roztomilo kompaktný notebook pochádzajúci z dielní spoločnosti Apple, ktorá tradične zakomponovala do dizajnovo pôsobivého tela najvyspelejšie komponenty súčasnej doby. V tomto notebooku sa podarilo skombinovať delikátny hardvér s vysokou výpočtovou silou a zároveň ponúka dlhú výdrž na batériu. Jeho dizajn je tradične jednoduchý, ale pritom neobyčajný a veľmi funkčný. Ľahko sa stane vašim partnerom na každodenné cestovanie a ničím nerušené využívanie potrebných funkcií.
Šasi notebooku je vyrobené z jedného kusu hliníka, preto dostalo názov „unibody“. Hliníkové šasi je veľmi ľahké, avšak pevné, aby poskytovalo zariadeniu odolnosť pri nárazoch a iných nepríjemných udalostiach. Na jeho boku nájdete diódy, ktoré vás budú informovať o stave nabitia batérie.
Srdcom notebooku je technologicky oslňujúci procesor Intel Core i5 z novej rodiny Ivy Bridge. Oproti svojim predchodcom disponuje nižšou spotrebou a vyššou pracovnou frekvenciou. Vhod príde technológia Intel Turbo Boost 2, ktorá pri vysokom zaťažení automaticky pretaktuje procesor a zabezpečí tak rezervu výkonu. Notebook je vybavený aj solídnou grafickou kartou Intel HD Graphics 4000, ktorá je plne integrovaná v procesore a poskytuje prekvapivý multimediálny výkon mnohonásobne väčší ako u predchádzajúcich generácií.
Dáta uložíte na pevný disk s kapacitou 500 GB alebo ich môžete vypáliť pomocou vypaľovacej DVD mechaniky. Ďalšou výbavou tohto notebooku je slot pre pamäťové karty SDXC a FireWire 800. Modernizácia prebehla na vysokorýchlostné USB porty v najnovšej verzii 3.0. Vlajkovou loďou moderných technológií je inovatívne rozhranie „Thunderbolt“, ktoré poskytuje napájanie zariadenia aj prenos dát rýchlosťou až 10 Gbps. Pomocou voliteľných adaptérov je možné ho využiť napríklad ako DisplayPort.
Práca v operačnom systéme Apple Mac OS X Lion je veľmi jednoduchá a efektívna. Operačný systém je presne prispôsobený pre používaný hardvér, preto je práca veľmi svižná. Táto verzia notebooku je vybavená plnohodnotnou klávesnicou s praktickým podsvietením a slovenským rozložením kláves. Pohodlné ovládanie kurzora je zaistené vďaka multidotykovému touchpadu pre rolovanie stránkami, otáčanie obrázkov a pod.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:10
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Operačný systém

Operačný systém macOS

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA I
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,06 kg

Rozhranie

Dátové FireWire
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a

Rozmery

Šírka 325 mm
Hĺbka 227 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Apple MacBook Pro
Kód:  Nl252j4d
Produktové číslo:  MD101SL/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14