Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Logitech Wireless MX Ergo

4,6 71 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
96,70 €

Logitech Wireless MX Ergo

Logitech logo

Nová úroveň produktivity

MX ERGO

Trackball Logitech Wireless MX Ergo

Pohodlie, ktorému neodoláte

Povedzte nie bolesti svalov z dlhodobej práce s počítačovou myšou – vyskúšajte trackball, skvelú alternatívu k myšiam a touchpadom. Bezdrôtový Trackball MX Ergo renomovaného výrobcu Logitech je medzi týmito zariadeniami naozaj špička. Zaťažuje svaly o 20 % menej ako bežná myš, skvele sa s ním pracuje a jeho batéria vydrží až 4 mesiace prevádzky. Trackball sa výborne uplatní napríklad v priemyselných grafických programoch, akými je CAD alebo DTP a tiež pri bežnej kancelárskej práci. Pomocou palca ovládate guličku, ktorá pohybuje kurzorom po obrazovke, čím dosiahnete oveľa väčšiu presnosť, ako keď pracujete s klasickou myšou. Trackball Logitech MX Ergo je vybavený najnovšou technológiou snímania, rolovania a správy napájania. Jeho nastaviteľný pánt si prispôsobíte na mieru pre skutočne dokonalé pohodlie. Iste vás poteší aj možnosť ovládania viacerých počítačov súčasne vďaka technológii Logitech Flow.

Vylepšený design

Najmodernejší trackball od spoločnosti Logitech v čiernom vyhotovení vyhovie aj veľmi náročným používateľom. Vďaka softwaru Logitech Flow zvládnete pohodlne ovládať viac počítačov naraz pomocou jediného trackballu a kopírovať alebo vkladať obsah medzi nimi. MX Ergo je optimalizovaný nielen pre Windows, ale aj pre MAC.

Trackball Logitech Wireless MX Ergo
Trackball Logitech Wireless MX Ergo - Windows a Mac

Prispôsobí sa vašej ruke

Bezdrôtový trackball MX Ergo od Logitech vyniká revolučným nastaviteľným pántom. Aby ste zaistili vašim rukám pri práci čo najprirodzenejšiu polohu, nastavte si ten najlepší uhol v rozmedzí 0° až 20°. Pohodlie razom naberie nový rozmer a vám sa bude s trackballom pracovať stokrát lepšie. Celý trackball MX Ergo má samozrejme optimálny tvar, ktorý vám krásne padne do dlane a výhodou je tiež praktické pogumovanie.

Trackball Logitech Wireless MX Ergo
Trackball Logitech Wireless MX Ergo

Meňte rýchlosť kurzora podľa ľubovôle

Trackball Logitech Wireless MX Ergo má vo výbave špeciálne tlačidlo na prepínanie režimu pokročilého snímania a presnosti. Pomocou neho môžete zmeniť rýchlosť a presnosť kurzora a docieliť tak optimálne ovládanie jednoduchým stlačením tlačidla. V jednoduchosti je krása, preto Logitech vsádza na čo najľahšie, intuitívne ovládanie.

Presné rolovacie koliesko

Využívajte okamžitý prístup k skratkám a zrýchlite vašu prácu na maximum. Trackball ponúka presné koliesko posuvníka s funkciou horizontálneho posunu a praktickým stredným tlačidlom. Všetky ovládacie prvky trackballu MX Ergo sú pekne po ruke, takže sa nemusíte ničím zdržovať a môžete sa sústrediť iba na vlastné nápady.

Trackball Logitech Wireless MX Ergo
Trackball Logitech Wireless MX Ergo – Logitech Flow

Vhodný pre multitasking

Pripojte trackball k dvom zariadeniam súčasne a prepínajte medzi nimi podľa potreby. Získate prehľadnejšiu pracovnú plochu a vďaka technológii Logitech Flow svoju prácu na viacerých počítačoch výrazne urýchlite. Kopírovanie a vkladanie textu, obrázkov aj súborov medzi jednotlivými počítačmi nikdy nebolo jednoduchšie.

Rýchlo nabitý, dlho vydrží

Batéria zabudovaná v trackballe vydrží na plné nabitie fungovať až 4 mesiace. Ak potrebujete vybitý trackball okamžite sprevádzkovať aspoň na jeden deň používania, stačí na to samotná minúta nabíjania.

Trackball Logitech Wireless MX Ergo - batéria

Pokročilé bezdrôtové pripojenie

Trackball MX Ergo s vaším počítačom môžete prepojiť cez Bluetooth, alebo bezdrôtovú technológiu Advanced 2,4 GHz. V druhom prípade stačí zapojiť priložený prijímač Unifying do USB portu. Prijímač Unifying je kompatibilný so zariadeniami s operačným systémom Windows 7, 8, 10 a novším aj MacOS X 10.12 alebo novším. Technológia Bluetooth vyžaduje zariadenie s Windows 8 a novším alebo opäť MacOS X 10.12 a novším. Trackball môžete mať od počítača vzdialený až na 10 metrov.

Trackball Logitech Wireless MX Ergo

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Kancelárska
Určenie Pre pravákov
Vyhotovenie Trackball

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 10, Windows 11

Senzor

Citlivosť 380 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Bez podsvietenia
Výdrž 4 mesiacov

Rozmery a hmotnosť

Šírka 5,14 cm
Výška 9,98 cm
Hĺbka 13,25 cm
Hmotnosť 0,26 kg

Farba

Farba Čierna

V balení

V balení Unifying prijímač
Kód:  MG200k01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  910-005179
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12