Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Logitech Litra Beam

112,90 €

Logitech Litra Beam

Logitech Litra Beam

Prémiové hlavné LED svetlo
Logitech Litra Beam

špeciálne navrhnuté na hranie

Hlavné LED svetlo Logitech Litra Beam s technológiou TrueSoft je určené pre stolné počítače a špeciálne navrhnuté na hranie. Umožňuje veľmi ľahké nasmerovanie svetla na potrebné miesto, vďaka čomu budete môcť dosiahnuť profesionálne svetelné efekty. Technológia TrueSoft poskytuje vyvážené LED svetlo s plným spektrom a podaním farieb.

Truesoft

TECHNOLÓGIA

STOLNÉ POČÍTAČE

ŠPECIÁLNE NAVRHNUTÉ

g HUB

ÚPLNÉ OVLÁDANIE

Logitech Litra Beam

logitech litra beam ohromí špičkovými parametrami

Technológia TrueSoft je zárukou vyváženého LED svetla s plným spektrom a podaním farieb pre prirodzený a žiarivý vzhľad v profesionálnej kvalite, ktorá určite pozdvihne vašu hru.

Logitech Litra Beam

dokonale prispôsobiteľné

Inovatívne vyhotovenie svetla Logitech Litra Beam vám umožní ľahké tvarovanie a smerovanie svetla, čím perfektne dosiahnete prispôsobený vzhľad.

Logitech Litra Beam

Funkčný dizajn

Tenký a zároveň elegantný dizajn Logitech Litra Beam ďaleko prekračuje hranice ostatných LED svetiel, čo znamená, že vytváranie profesionálnych svetelných efektov vo vašom hernom priestore bude jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

Logitech Litra Beam

LOGITECH LITRA BEAM má intuitívne ovládanie

Pomocou tlačidiel na zadnej strane si môžete nastaviť svetlo presne podľa vašich predstáv. Upravujte jas alebo teplotu farieb od 2 700 do 6 500 K.

Logitech Litra Beam

rýchly prístup k obľúbeným nastaveniam

Integrované ovládacie prvky umožňujú nastavenie jasu a farieb. Avšak s G HUB si môžete uložiť predvoľby a prostredníctvom USB alebo Bluetooth získať rýchly prístup k vášmu najlepšiemu vzhľadu.

Logitech Litra Beam

S LOGITECH LITRA BEAM môžete hrať celý deň

LED svetlo Logitech Litra Beam vyhovuje najprísnejším testovacím kritériám organizácie UL – nehrozí tak žiadne fotobiologické riziko pri 12-hodinovej expozícii. Hrajte a streamujte bezpečne celý deň.

Logitech Litra Beam

nastavte svetlo aj počas hrania

Logitech Litra Beam je vybavené nastaviteľným stojanom v troch osiach a tromi upevňovacími bodmi. LED svetlo je tak dokonale flexibilné a ľahko polohovateľné aj počas hrania.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti fotosvetla

Typ svetla Trvalé
Napájanie USB-C
Zdroj svetla Integrovaný LED
Príslušenstvo Držiak, USB kábel
Bezdrôtová technológia Bluetooth

Farebná teplota svetla

Chromatickosť 6 500 K
Kód:  MH41a001x1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  946-000020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19