Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Logitech G735

4,8 4 hodnotení
Cenová bomba
125,90 € Ušetríte 31,60 €

Logitech G735

HERNÉ Slúchadlá g736

S TECHNOLÓGIOU LIGHTSPEED, BLUETOOTHom, odnímateľným mikrofónom a rgb podsvietením
Herné slúchadlá Logitech G735

Ukážte svoj štýl so slúchadlami
logitoch G735

S hernými slúchadlami Logitech G735 z kolekcie Aurora Collection si vychutná maximálne pohodlie úplne každý, vrátane používateľov s menšou hlavou. Bezdrôtové slúchadlá sa vyznačujú veľmi kvalitný zvukom, sú vybavené mikrofónom, efektným RGB podsvietením a v neposlednom rade mimoriadne komfortným hlavovým mostom a otočnými náušníkmi. Logitech G735 pripojíte k počítaču alebo mobilnému telefónu prostredníctvomLIGHTSPEED alebo bluetoothu. S týmto herným headsetom prežijete množstvo dobrodružstiev.

LIGHTSPEED

TECHNOLÓGIA

BLUETOOTH

PRIPOJENIE

260 GRAMOV

HMOTNOSŤ

OTOČNÉ

NÁUŠNÍKY

40 MM

ZVUKOVÉ MENIČE

BLUE VO!CE

TECHNOLÓGIA MIKROFÓNU

16 HODÍN

VÝDRŽ BATÉRIE

LIGHTSYNC

RGB


Herné slúchadlá Logitech G735

Bezdrôtové slúchadlá pre dokonalé pohodlie

Bezdrôtové slúchadlá Logitech G735 boli špeciálne navrhnuté na celodenné nosenie a pre všetky typy hráčov, bez ohľadu na to, akú veľkú hlavu majú, či nosia okuliare alebo náušnice. Headset váži iba 260 gramov a v kombinácii s mäkkým hlavovým mostom a náušníkmi si môžete vychutnávať dlhé hodiny hry s nasadenými slúchadlami bez toho, aby vás obťažovali. 

Herné slúchadlá Logitech G735

Vystúpte z davu so slúchadlami rgb LIGHTSYNC

Zosúlaďte sa s ostatným herným príslušenstvom a ukážte ostatným svoj štýl. Bluetoothové slúchadlá Logitech G735 ponúkajú zónové RGB podsvietenie, ktoré môžete prepínať  štyrmi úchvatnými režimami Play Mood charakteristickými pre kolekciu Aurora Collection. Podsvietenie celkovo so 16,8 miliónmi farieb si taktiež môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv pomocou aplikácie G HUB. 

Herné slúchadlá Logitech G735

Spoľahlivé pripojenie LIGHTSPEED

Súčasťou balenia je USB prijímač, ktorý stačí zapojiť do počítača a ihneď si budete môcť dopriať bezdrôtové pripojenie LIGHTSPEED, ktoré vás svojou kvalitou doslova nadchne. Slúchadlá Logitech G735 na hlavu budete môcť tiež pripojiť aj k svojmu mobilnému telefónu – headset je totiž vybavený aj technológiou bluetooth. K dispozícii je tiež 3,5 mm jack (kábel nie je súčasťou). Výdrž batérie na jedno nabitie jeviac ako 16 hodín, a pokiaľ vypnete RGB podsvietenie,výdrž sa predĺži na úctyhodných 56 hodín. Ovládacie prvky sú umiestnené priamo na náušníkoch. 

Herné slúchadlá Logitech G735

Slúchadlá na hlavu Logitech G735 ohromia perfektným zvukom

Zvuk na vysokej úrovni zaisťujú jasné a dunivé 40 mm zvukové meniče – vychutnajte si dokonalý zvuk, či už hráte, sledujete film alebo počúvate hudbu. Slúchadlá na hlavu Logitech G735 sú kompatibilné s priestorovým zvukom Dolby Atmos a Windows Sonic. Odnímateľný mikrofón s filtrami Blue VO!CE zaistí, aby ste pri hovoroch počuli ako nikdy predtým. 

Herné slúchadlá Logitech G735

Prispôsobte si herné slúchadlá svojim predstavám

Logitech G HUB je softvér, pomocou ktorého hráčske slúchadlá Logitech G735 vyšpičkujete k dokonalosti. Môžete si nastaviť takmer všetko, na čo si spomeniete – od zvukového ekvalizéra, cez tvarovanie vokálov pomocou kompletného tunera mikrofónu EQ a filtrov Blue VO!CE až po prispôsobenie podsvietenia s technológiou LIGHTSYNC. 

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, Bluetooth, Rádiofrekvenčné

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti USB kábel v balení, Vymeniteľné náušníky

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 38 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Funkcie Odnímateľný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 16 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Farba

Farba Biela

Hmotnosť

Hmotnosť 260 g

Podsvietenie

Podsvietenie RGB
Kód:  JL3003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  981-001083
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09