Obnoviť stránku

Slúchadlá Logitech

Slúchadlá Logitech

Slúchadlá Logitech: Dôraz na každý detail

Spoločnosť Logitech vznikla v roku 1981 vo Švajčiarsku a zaoberá sa hlavne výrobou príslušenstva pre počítače, či už ide o klávesnice, myši, ovládače, webové kamery, slúchadlá alebo reproduktory. Tieto výrobky dnes firma Logitech distribuuje do viac ako sto krajín po celom svete. Slúchadlá Logitech si zaslúžene získali obľubu vo firmách a call centrách, kde ich denne využívajú milióny zamestnancov. Herné slúchadlá tejto značky zase vďaka atraktívnemu dizajnu a kvalitnej reprodukcii zvuku chvália aj tí najnáročnejší hráči.

Slúchadlá k PC Logitech

Univerzálne slúchadlá k počítaču Logitech

Slúchadlá Logitech ponúkajú univerzálne použitie na akúkoľvek činnosť pri počítači. Poskytnú vám vždy ten najvyšší štandard, či už sa na počítači chystáte hrať hry, prehrávať multimédiá alebo pracovať. Slúchadlá Logitech majú vysokokvalitný zvukový výstup a v spojení s pohodlnými materiálmi a ergonomickými tvarmi budú vaše chvíle strávené pred obrazovkou vždy o niečo príjemnejšie.

Herné slúchadlá Logitech

Herné slúchadlá Logitech s mikrofónom prekvapia silnými basami a presnými výškami, ktoré uspokoja každého fanúšika hier. Vďaka mäkkým a priedušným materiálom sú pohodlné aj po mnohých hodinách nosenia. Praktické ovládacie prvky umožňujú nastaviť zvukové profily, preskakovať skladby či začať komunikáciu so spoluhráčmi. Herné slúchadlá Logitech sú navyše plne kompatibilné so všetkými hernými platformami a vyrábajú sa ako v drôtovom, tak aj v bezdrôtovom vyhotovení.

Herné slúchadlá Logitech
Kancelárske slúchadlá Logitech

Kancelárske slúchadlá Logitech

Kancelárske slúchadlá Logitech svojimi jedinečnými parametrami spríjemnia prácu na počítači u vás doma aj v zamestnaní. Ich výhodou je čistá reprodukcia a prenos zvuku, takže volajúceho budete perfektne počuť. Prvotriedny mikrofón s redukciou okolitého šumu sa postará o to, aby boli aj vaše slová dobre počuteľné. Na každodennú firemnú komunikáciu sa najviac hodia bezdrôtové mono slúchadlá Logitech s veľmi ľahkou konštrukciou.

Bezdrôtové slúchadlá Logitech

S bezdrôtovými slúchadlami Logitech získate potrebnú voľnosť pohybu pri práci alebo hraní na počítači. Slúchadlá vydržia v pohotovosti až 10 hodín. V prípade vybitia ich stačí odložiť do dokovacej základne, kde sa znovu dobíjajú. Pokiaľ dôjde k vybitiu akumulátora v nevhodnú dobu, je ich možné k počítaču pripojiť káblom. Bezdrôtové rádiofrekvenčné slúchadlá Logitech tak jednoducho prepojíte s počítačom zapojením nanoprijímača do USB portu.

Bezdrôtové slúchadlá Logitech
Spresniť parametre
89 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11