Obnoviť stránku

Logitech ConferenceCam Connect

4,6 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
357,90 €

Logitech ConferenceCam Connect

Premeňte vašu rokovaciu kanceláriu na profesionálnu konferenčnú miestnosť. Že to nie je ľahké? Opak je pravdou, využite kvalitnú webkameru a konajte na vysokej úrovni s kolegami na druhom konci sveta. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu a vynikajúcim funkciám si budete môcť užívať profesionálnych videí a audio prenosov každý deň.

Webkamera Logitech ConferenceCam Connect

Kľúčové vlastnosti


Ohromte vysokou kvalitou rokovania na diaľku

Vykonávajte video konferencie pre skupiny až so šiestimi osobami vo Full HD kvalite s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov. Prostredníctvom funkcie 4× digital zoom budete schopní zaostrovať prezentácie kreslené na tabuľu do naozaj veľkého detailu. S ďalšou funkciou bude zabránené akémukoľvek rušeniu, šumom či skresleniu hlasu. A vy vždy čisto počujete prenášaný zvuk. Vynikajúci je tiež prijímač zvuku, hovorca môže hovoriť až zo vzdialenosti troch metrov a bude veľmi dobre vypočutý.

Pomocou bluetooth môžete ľahko a rýchlo zrkadliť obsah prezentácií z obrazovky vášho tabletu či mobilného telefónu na obrazovku vašich náprotivkov. Zariadenie bolo optimalizované na využívanie aplikácií ako Cisco Jabber, WebEx, Lync a Skype. Vďaka tomu budú vaše konferencie ešte dokonalejšie a profesionálnejšie. Pomocou diaľkového ovládača budete schopní ovládať pohľad kamery, zaostrenie a hlasitosť takmer odkiaľkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Optický zoom, Ovládanie na diaľku
Zorný uhol 90 °

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,5 cm
Výška 30,4 cm
Hĺbka 7,5 cm
Hmotnosť 766 g

Farba

Farba Sivá

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Voľne stojací
Kód:  JS046a5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  960-001034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01