Obnoviť stránku

Levenhuk

Levenhuk banner

Levenhuk: Dohliadnite kamkoľvek, kam oko nevidí

Levenhuk je významný americký výrobca optických prístrojov: mikroskopov, teleskopov, binokulárnych, monokulárnych a pozorovacích ďalekohľadov. Už od roku 2002 venuje firma mimoriadnu pozornosť inováciám pri výrobe špičkovej atraktívnej a používateľsky prívetivej optiky pre záujmovo-vedeckú činnosť. Zvoľte si vybavenie Levenhuk a oddajte sa pozorovaniu a objavovaniu.

Teleskop Levenhuk

Skúmajte oblohu s kvalitnými teleskopmi Levenhuk

Vyberte si teleskop Levenhuk a navštívte pohľadom mesiac, planéty, hviezdy, hviezdokopy alebo hmloviny. Rozhodnúť sa môžete napríklad pre zrkadlový teleskop so zväčšením až 260× s rôznymi priemermi objektívov, ohniskovou vzdialenosťou, statívom umožňujúcim horizontálny aj vertikálny pohyb a množstvom príslušenstva na pozorovanie. Každý teleskop Levenhuk je vybavený praktickým statívom, navyše sa ľahko ovláda a prácu s ním tak zvládne aj začiatočník.

Ďalekohľady Levenhuk na každú príležitosť

Na pozorovanie vzdialených objektov sa binokulárne ďalekohľady stali jedným z najobľúbenejších nástrojov. Značka Levenhuk ponúka ďalekohľady s najširšími možnosťami uplatnenia, od kompaktných ľahkých modelov určených pre turistov či návštevníkov divadiel až po špecializované triédre.

Ďalekohľad Levenhuk
Mikroskop Levenhuk

Mikroskopy Levenhuk vám odhalia taje mikrosveta

Vynikajúca optika a moderný dizajn sú spoločné parametre, ktoré platia pre každý mikroskop Levehnuk. Vyberte si modely od tých na domáce pozorovanie najmenších svetov až po sofistikované vedecké prístroje. Mikroskop Levenhuk môže ponúknuť zväčšenie až 1 280× na použitie doma, v školách, na univerzitách alebo v lekárskych laboratóriách.

Spresniť parametre
267 položiek
Levenhuk Zeno Vizor H2 - Lupa
Levenhuk Zeno Vizor H2
4,3 21×
23,27 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Lupa , zväčšenie 1.5 až 8×

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13