Obnoviť stránku

Levenhuk LabZZ M2

3,8 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -27 %
21,90 € 29,90 €

Levenhuk LabZZ M2

Klasický biologický mikroskop so spodným osvetlením. Revolverový nosič objektívov modelu je navrhnutý tak, aby niesol tri objektívy. S okulárom, ktorý je súčasťou súpravy je mikroskop schopný produkovať zväčšenie 100×, 400× a 900×. Môžete študovať všetky priehľadné vzorky, napríklad pripravené mikroskopické preparáty. Súprava obsahuje všetky potrebné nástroje na prípravu mikroskopických preparátov a vykonávanie vzrušujúcich experimentov.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké plastové telo
  • Niekoľko stupňov zväčšenia
  • Kvalitná výbava

Bohatá výbava

Okrem pozorovania preparátov pripravených na použitie, ktoré sú súčasťou súpravy, môžu deti tiež vytvárať svoje vlastné preparáty. Preparát sa jednoducho umiestni do stredu prázdneho sklíčka, zafixuje sa a navrch sa položí krycie sklíčko. Najzaujímavejšie preparáty možno uchovať pre budúce pozorovanie.

 

Parametre a špecifikácia

Celkové zväčšenie

Minimálne zväčšenie 100 ×
Maximálne zväčšenie 900 ×

Zväčšenie okulára

Minimálne zväčšenie okulára 10 ×
Maximálne zväčšenie okulára 10 ×

Farba

Farba Modrá

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  LEV001h46d
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  69740
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06