Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Lenovo Legion T530-28ICB

Lenovo Legion T530-28ICB

Herný počítač Lenovo s masívnym výkonom

Počítač na hry Lenovo Legion T530 je pripravený na stovky hodín hrania hier. Vďaka najnovšiemu hardvéru si poradí s akoukoľvek hrou a aplikáciou. Najnovší procesor Intel Core, grafická karta Nvidia GeForce RTX 2060  a pretaktovateľná pamäť RAM prinášajú masívny výkon, takže môžete hrať naplno a na tie najvyššie detaily. Dravé červené podsvietenie dá vyniknúť vašej hráčskej osobnosti a účinné chladenie zaistí dlhú životnosť komponentov. Beznástrojový upgrade vám umožní v budúcnosti ľahko a rýchlo vymeniť akýkoľvek komponent bez potreby špeciálneho náradia.

 
Lenovo Legion T530


Nikdy neprestávajte hrať

Nenechajte sa zaskočiť nečakaným problémom. Ak váš hráčsky počítač Legion T530 nebude fungovať tak, ako by mal, do druhého pracovného dňa od nahlásenia problému vás kontaktuje techník Lenovo a dohodne s vami termín opravy. Tá prebehne priamo u vás, takže budete môcť pokračovať v hraní rozohranej hry, alebo v rozrobenej práci bez väčšieho zdržania.

Lenovo Legion T530

Najvýkonnejšie komponenty PC Lenovo Legion T530

Vždy chcete len to najlepšie? Potom práve pre vás je tu počítač na hry Lenovo Legion T530, ktorý obsahuje len tie najvýkonnejšie komponenty. Vychutnajte si silu najnovšieho procesora Intel Core, rýchlu a pretaktovateľnú RAM pamäť s veľkou kapacitou a rýchle SSD disky na svižný chod systému a bleskovo rýchle načítanie aplikácií.

Lenovo Legion T530

Hranie na vysoké detaily bez sekania

Hrajte na maximálne detaily a užívajte si vysokú zobrazovaciu frekvenciu. S grafickou kartou Nvidia GeForce RTX 2060 získate zo svojho zariadenia maximum. Žiadna hra pre vás nebude na Lenovo Legion T530  prekážkou. Pripojte svoj monitor a užite si rozlíšenie až 4K. Užite si jemné detaily a obraz bez sekania.

Lenovo Legion T530

Dokonalý systém chladenia

Teplo znižuje životnosť komponentov. A tak je Lenovo Legion T530 navrhnutý tak, aby bol čo najlepšie chladený. Ponúka dvojkanálový systém chladenia a vnútorné usporiadanie káblov, ktoré podporuje odvod teplého vzduchu preč. Navyše je chladenie veľmi tiché, takže vás pri hraní hier nebude rušiť a vy sa tak budete môcť plne sústrediť na hranie.

Lenovo Legion T530

Originálny dizajn Lenovo Legion T530

Originálne 28-litrové kovové telo s červeným podsvietením vyzerá výborne a vrchný držiak vám umožní jednoduché prenášanie pre prípad, keď sa vydáte s kamarátmi na LAN párty.

Lenovo Legion T530

Jednoduchý upgrade

Herný PC Legion T530 tu s vami bude dlho. Disponuje jednoduchým beznástrojovým upgradom, takže môžete ľahko vymeniť ľubovoľný komponent za iný bez nutnosti špeciálneho náradia.

Lenovo Legion T530

Technológia Dolby

Či už budete hrať hru, sledovať film, alebo počúvať hudbu, vďaka technológii Dolby Atmos Effect a Sound Radar získate po pripojení reproduktorov čistý a prvotriedny zvuk v tej najvyššej kvalite.



Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Model procesora Intel Core i5 9400 Coffee Lake
Frekvencia procesora 2,9 GHz (2 900 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Max TDP 65 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty RTX 2060

Grafická karta

Disk

Kapacita úložiska 1 512 GB (1,51 TB)
Typ úložiska SSD + HDD
HDD Kapacita 1 TB (1 000 GB)
SSD Kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Midi Tower

Zdroj

Zdroj 350 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 16 GB
Frekvencia pamäte 2 666 MHz
Typ pamäte DDR4
Maximálna kapacita RAM 32 GB
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
USB 3.2 Gen 2 2 ks
Grafické DVI-D, HDMI, DisplayPort
Ďalšie Combo Audio Jack, LAN

Skrinka

Šírka 184,5 mm
Výška 440 mm
Hĺbka 469 mm
Hmotnosť 12 kg

Produktový rad

Rad počítača Lenovo Legion
Kód:  TI309e2s
Produktové číslo:  90L300KHMK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14