Obnoviť stránku

Lenovo Legion C730-19ICO

Lenovo Legion C730-19ICO

Malý počítač s veľkým výkonom

Stlačte jedno tlačidlo a prebuďte herné monštrum. Legion C730 je malý, ale výkonný. Vo svojom vnútri skrýva grafickú kartu Nvidia RTX 2080 - najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti s podporou virtuálnej reality, ktorá rozbehne vašu obľúbenú hru na tie najvyššie detaily. Najnovšie procesory Intel Core i7 s veľkým výkonom a pretaktovateľná pamäť RAM od firmy Corsair sa postarajú o hladký chod vo všetkých situáciách. A navyše, podpora Dolby Atmos Audio prináša neuveriteľne čistý zvuk, takže si svoj obľúbený film či hudbu vychutnáte naplno a svojho nepriateľa v hre budete počuť oveľa lepšie. To všetko v malom 19-litrovom šasi s farebným podsvietením.

 
C730

Nikdy neprestávajte hrať

Nenechajte sa zaskočiť nečakaným problémom. Ak váš Legion C730 nebude fungovať tak, ako by mal, do druhého pracovného dňa od nahlásenia problému vás kontaktuje technik Lenovo a dohodne s vami termín opravy. Tá prebehne priamo u vás, takže budete môcť pokračovať v hraní rozohranej hry alebo v rozrobenej práci bez väčšieho zdržania.

c730

Najnovšia grafická karta Nvidia RTX

Legion C730 je stvorený na hranie tých najnáročnejších hier, takže je vybavený tou najvýkonnejší grafickou kartou Nvidia RTX 2080 s 8GB pamäťou. Žiadna hra už nebude prekážkou. Užite si plynulé hranie hier pri najvyšších detailoch s maximálnymi FPS a žiadnym sekaním. Pripojte monitor s rozlíšením až 8K a užite si neuveriteľne kvalitný obraz. S počítačom Legion C730 ovládnete každú hru.

C730

Výkonný procesor a pretaktovateľná RAM

Tento počítač ponúka len to najlepšie. Prichádza tak s najvýkonnejšími osemjadrovými procesory Intel Core i7 8. generácie s taktom až 4,9 GHz a 316 GB pamäťou RAM od spoločnosti Corsair s možnosťou jej pretaktovania. Rýchly M.2 SSD disk navyše zaručuje rýchly štart systému a svižné načítanie aplikácií.
c730

Originálny herný dizajn

Lenovo Legion C730 si veľmi rýchlo obľúbite - jeho originálne šedé kovové šasi je vybavené horným priehľadným panelom s úchytom pre jednoduché prenášanie. Navyše ponúka vnútorné RGB podsvietenie, takže si môžete zvoliťniektorú z 16,8 milióna farebných kombinácií alebo efektov, s ktorými bude váš počítač vyzerať naozaj skvele.

c730

Účinné a tiché chladenie

Stop prehrievaniu. Legion C730 je vybavený systémom dvojkanálového chladenia, ktoré je dokonale tiché a udrží teploty na minime. Navyše vďaka beznástrojovému upgradu môžete vymeniť ľubovoľný komponent bez akéhokoľvek náradia.

c730

Podpora virtuálnej reality

Keď vám realita nestačí, ponorte sa do sveta tej virtuálnej. Legion C730 nesie označenie VR ready, takže si môžete vychutnať svoju hru v prostredí virtuálneho sveta. Nechajte sa pohltiť novými možnosťami, ktoré vám prináša VR technológia.

C730

Kvalitný zvukový výstup

Pripojte svoj reproduktor a užite si kvalitný zvuk ako v kine. Lenovo Legion C730 je vybavený technológiami Dolby Atmos Audio a Dolby SoundRadar, vďaka ktorým budete počuť svojho nepriateľa oveľa lepšie, než kedykoľvek predtým.


Parametre a špecifikácia

Výkon

CPU Passmark 17 398

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Záruka

Rozšírená záruka Servis u zákazníka (NBD), Predĺžená záruka

Obsah balenia

Balenie obsahuje Exterá DVD napaľovačka

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Model procesora Intel Core i7 9700K Coffee Lake
Frekvencia procesora 3,6 GHz (3 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,9 GHz (4 900 MHz)
Max TDP 95 W

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty RTX 2080

Grafická karta

Špeciálne funkcie grafickej karty GeForce VR-Ready

Disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD) 1 256 GB (1,26 TB)
Typ úložiska SSD + HDD
HDD Kapacita 1 TB (1 000 GB)
SSD Kapacita 256 GB (0,26 TB)
Počet otáčok HDD 7200 ot./min

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11ac

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Mini Tower

Zdroj

Zdroj 500 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 16 GB
Frekvencia pamäte 3 200 MHz
Typ pamäte DDR4
Maximálna kapacita RAM 32 GB
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
USB-C 1 ks
Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 231 mm
Výška 242 mm
Hĺbka 332 mm
Hmotnosť 9 kg

Produktový rad

Rad počítača Lenovo Legion
Kód:  TI309d5k
Produktové číslo:  90JH005DMK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11