Obnoviť stránku

Leadtek WinFast PX6600LE TD NVIDIA GeForce PCX 6600LE, 128 MB DDR, PCIe x16, DVI, software

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Leadtek WinFast PX6600LE TD NVIDIA GeForce PCX 6600LE, 128 MB DDR, PCIe x16, DVI, software

Grafická karta určená pre rozhranie PCI Express x16, vhodná pre nenáročných užívateľov.Základ karty tvoří grafický čip NVIDIA 6600LE so štyrmi pixel pipelines a 0,11 mikrónov výrobné technológie, ktoré zmenšujú plochu čipu a jeho energetickú náročnosť.Karta je ďalej osadená 128 MB DDR pamäte na 128 bitovej zbernici, ktorá v kombinácii s výkonným jadrom poskytuje dostatočný výkon v náročných grafických aplikáciách.Podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 9.0 a OpenGL 2.0 a disponuje technológiami ako NVIDIA CineFX 3.0, Intellisample 3.0 alebo UltraShadow II, ktoré zabezpečujú maximálnu kvalitu obrazu a stabilný výkon.Karta má tiež integrovaný video procesor, ktorý podporuje dekódování formáte MPEG2 a akcelerácii ďalších video formátov.Ako výstupy ponúka analógový VGA D-SUB, digitálny DVI na pripojenie LCD panelu a TV-out výstup pre pripojenie k televíznej obrazovke.
Karta podporuje aj SLi zapojenia.Pre spojenie kariet nie je potrebné propojovací můstek všetka komunikácia je realizovaná cez rozhranie PCI Express x16.K tomuto prepojenia je potrebné mať základnú dosku s dvoma sloty PCI Express x16 a podporou SLi.Možno takto získať až dvakrát väčší výkon.
Parametre a špecifikácie:
Grafický čip:
NVIDIA GeForce 6600LE
0,11 um výrobné technológie
4 pixel pipelines
Pamäte:
128 MB DDR
128-bitová zbernica
Rozhranie:
PCI Express x16
Výstupy:
VGA D-SUB
DVI
TV-out
Podporované standarty a technológie:
Microsoft DirectX 9.0 a OpenGL 2.0
NVIDIA CineFX 3.0
Shader Model 3.0
Intellisample 3.0
UltraShadow II Technology
nView Multi-Display Technology
NVIDIA Digital vibrancy Control 3.0
Kód:  ET223
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11