Obnoviť stránku

Kuchynské roboty Bosch

Kuchynské roboty BOSCH

Kuchynský robot BOSCH neodradí ani najťažší recept

Kuchynský robot BOSCH vám pomôže pripraviť aj tie najnáročnejšie pokrmy rýchlo a jednoducho. Užite si s ním pečenie a varenie na maximum. Patentovaná technológia 3D planetárneho miešania rovnomerne premieša cesto v objemnej mise. S obsiahlou ponukou príslušenstva si v kuchyni poradíte úplne so všetkým. Vyberte si ten pre vás najvhodnejší model kuchynského robota BOSCH a pustite sa do pečenia. Zvládnite v kuchyni viac #LikeaBosch!

3D planetárne miešanie

Dokonale spracované suroviny s 3D planetárnym miešaním

Značka BOSCH prichádza s patentovanou technológiou 3D planetárneho miešania, ktoré spočíva v pohybe nadstavcov do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča naopak. Vďaka tomuto spôsobu miešania a miesenia dochádza k rovnomernému spracovaniu všetkých surovín z bokov, stredu a dna misy. Výsledkom je perfektne premiešaná a nadýchaná zmes.

BOSCH kuchynský robot s objemnou misou pre jednoduchú prípravu

Každý BOSCH kuchynský robot disponuje plastovou alebo antikorovou misou s objemom 3,9 l alebo 5,5 l v závislosti od modelového radu. Misy kuchynských robotov BOSCH sú navrhnuté tak, aby nadstavce opisovali ich tvar čo najpresnejšie. Niektoré modely sú vybavené automatickou parkovacou pozíciou multifunkčného ramena, ktorá zaparkuje nadstavec pri zadnej strane misy a umožní tak ľahké pridávanie prísad z prednej strany prístroja.

Misa kuchynského robota BOSCH

Príslušenstvo kuchynských robotov BOSCH

Kuchynský robot BOSCH s bohatou ponukou príslušenstva

Kuchynský robot BOSCH so širokou ponukou príslušenstva v sebe skrýva veľký potenciál. S cukrárskou súpravou, ktorá obsahuje šľahaciu a miešaciu metlu a hnetací hák, pripravíte dezerty ako z tej najlepšej cukrárne. Smoothie mixér zas príde vhod pri príprave lahodných nápojov alebo krémových polievok. Iste využijete aj mlynček na mäso, zmrzlinovač, lis na citrusy či priebehový kotúč s rôznymi nadstavcami. Užite si voľnosť a variabilitu, ktoré BOSCH robot ponúka.


Nájdite ten pravý BOSCH kuchynský robot pre vás

BOSCH kuchynský robot je tu pre vás v rôznych vyhotoveniach. Od základného radu MUM2 cez obľúbené, príslušenstvom nabité rady MUM4MUM5 až po celokovové modely MUM9 alebo OptiMUM. Pri modeloch z radov MUM5 a MUM9 nájdete aj prístroje s integrovanou váhou. Vyberie si skutočne každý!

BOSCH robot

Kvalita BOSCH

Tradícia a kvalita značky BOSCH

Viac ako šesťdesiatročné skúsenosti značky BOSCH pomohli vzniknúť tak kvalitným prístrojom ako sú kuchynské roboty BOSCH. Prístroje sú vyrábané v Slovinsku, a to s dôrazom na maximálne pohodlie a bezpečnosť. Majú ochranu prevodu a motora pri prípadnom preťažení. Niektoré modely sú vybavené gumovými nožičkami pre lepšiu stabilitu.



Spresniť parametre
27 položiek

Kuchynské roboty Bosch

V kategórii Kuchynské roboty Bosch máme práve teraz na Alza.sk celkom 27 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09