Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH MUMS2EW40 Serie 2

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
194,90 €

BOSCH MUMS2EW40 Serie 2

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW40 v bielej farbe s kombináciou antikora sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni. Zaiste si vás získa svojím elegantným vyhotovením, ktoré krásne doplní interiér vašej domácnosti. Robot BOSCH ponúka výkonný motor, ktorý vám poskytne dokonalý komfort pri používaní. Dokonca zvládne spracovať aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín. 4 rýchlostné stupne sa postarajú o perfektné výsledky pri príprave ciest a pokrmov. Súčasťou robota kuchynského BOSCH je bohaté príslušenstvo a objemná 3,8-litrová antikorová misa. Robot na miesenie cesta sa pýši 3D planetárnym miešaním pre perfektné premiešanie surovín. Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel a možnosť umývania príslušenstva v umývačke riadu.



Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUMS2EW40

  • Robot sa pýši 3D planetárnym miešaním
  • Výkonný motor vám poskytne úplný komfort pri používaní
  • 4 rýchlostné stupne sa postarajú o perfektné výsledky
  • Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel
  • Príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu
  • Dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín
  • Domáci robot BOSCH MUMS2EW40 je vybavený veľkou antikorovou misou s objemom 3,8 litrov
  • Vybavený gumovými nožičkami
  • Bohaté príslušenstvo – Priebehový krájač s 3 kotúčmi, mixér z umelej hmoty, mäsomlynček, lis na citrusy a transparentné veko s plniacim otvorom
  • Cukrárenské príslušenstvo na dokonalé dezerty

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW40 ponúka vysoký výkon

BOSCH MUMS2EW40 je vybavený výkonným motorom

Milujete pečenie a varenie? Potom je pre vás miesič cesta BOSCH MUMS2EW40 ako stvorený. Výkonný motor vám pomôže s každým receptom, ktorý sa chystáte upiecť či uvariť. Miesič na cesto dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín.

Praktická antikorová misa

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW40 je vybavený antikorovou misou so špeciálnym tvarom. Nadstavce vnútorný tvar krásne opisujú, vďaka čomu je cesto dokonale spracované. Najmä pri kysnutom cesta sú veľmi dôležité tepelno izolačné vlastnosti. Misa s objemom 3,8 l si hravo poradí so spracovaním až 2,4 kg piškótového alebo 1,7 kg kysnutého cesta.

3D planetárne miešanie pre perfektne premiešané suroviny

Aby ste mali vaše pokrmy vždy skvele pripravené, je potrebné, aby všetky suroviny boli rovnomerne rozmiešané. S tým vám pomôže inovatívne 3D planetárne miešanie, ktoré zaistí pohyb nástrojov do troch smerov, zatiaľ čo pohon BOSCH robota sa otáča naopak. Vďaka tomu budete mať perfektne premiešanú zmes, dokonca aj na bokoch, z dna či stredu misy.

4 rýchlostné stupne zaistia perfektné výsledky

Všetku prípravu vašich obľúbených pokrmov vám kuchynský robot BOSCH MUMS2EW40 uľahčí vďaka 4 rýchlostným stupňom, ktoré si môžete vybrať presne podľa vašich potrieb. Suroviny budú rýchlo a precízne spracované.

Použitie kuchynského robota BOSCH MUMS2EW40 je naprosto bezpečné

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je miesič cesta pre domácnosť BOSCH MUMS2EW40 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia plnú stabilitu prístroja počas používania. Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zasa bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW40 vám zaistí naprostý komfort

Cukrárenské príslušenstvo na dokonalé dezerty

Pripravte dokonale vláčne a chutné dezerty pomocou špeciálneho cukrárenského príslušenstva. Miesič cesta BOSCH MUMS2EW40 vám ponúkne miešač, metlu na šľahanie a hák na miesenie. Odteraz bude príprava cesta úplná hračka. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu.

Jednoduché uloženie kábla do špeciálnej priehradky

Kuchynský robot BOSCH MUMS2EW40 je vybavený špeciálnou priehradkou, ktorá vám umožní pohodlné a ľahké uloženie kábla. Nikde vám tak nebude prekážať, takže môžete robota do kuchyne umiestniť naozaj kamkoľvek.

Bohaté príslušenstvo na prípravu obľúbených pokrmov

Súčasťou príslušenstva robota BOSCH MUMS2EW40 je praktický hák na miesenie, šľahacie a miešacie metly, ktoré sú skvelé na prípravu vašich obľúbených sladkých dezertov. V balení nájdete tiež priebehový krájač s 3 kotúčmi: obojstranný krájací, obojstranný strúhací a strúhací stredne – jemný. Nechýba tiež mixér z umelej hmoty, ktorý má dostačujúci objem 1,25 litra. Pre všetkých milovníkov mäsa je pripravený tiež mäsomlynček, v ktorom precízne nameliete vaše obľúbené mäso. Zaiste oceníte aj transparentné veko s plniacim otvorom a užitočný lis na citrusy.

Jednoduchá údržba kuchynského robota BOSCH MUMS2EW40

Jednoduché čistenie príslušenstva

Každý to poznáme, koľko práce zaberie upratať celú kuchyňu, keď pečieme či varíme. Robot na miesenie cesta BOSCH MUMS2EW40 je vybavený príslušenstvom, ktoré možno ľahko vložiť do umývačky riadu. Vďaka tomu získate hŕbu času na ďalšie vaše aktivity či nasledujúcu prípravu pokrmov.


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač, Šľahacia metla
Objem misy 3,8 l

Vlastnosti

Príkon 700 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 4
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 27,7 cm
Šírka 26,6 cm
Výška 26,6 cm
Hmotnosť 6,79 kg

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  MUMKR343
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MUMS2EW40
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09