Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH MUM58259 CreationLine

4,7 30 hodnotení
272,90 €

BOSCH MUM58259 CreationLine

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 v bielej farbe s kombináciou nehrdzavejúcej ocele je ideálny pomocník do každej domácnosti. Výkonný motor robota vám poskytne úplný komfort pri používaní. Miesič cesta BOSCH MUM58259 dokonce zvládne spracovať aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín. Nadstavce vymeníte jednoducho stlačením jedného tlačidla. 7 rýchlostných stupňov sa postará o perfektné výsledky vo vašej kuchyni. Súčasťou robota BOSCH je bohaté príslušenstvo a objemná 3,9-litrová misa. Robot sa pýši 3D planetárnom miešaním, ktoré zaistí perfektne premiešané suroviny. Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel a možnosť umývania príslušenstva v umývačke riadu.



Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM58259

  • Robot sa pýši 3D planetárnym miešaním
  • Výkonný motor vám poskytne úplný komfort pri používaní
  • 7 rýchlostných stupňov sa postará o perfektné výsledky
  • Nadstavce vymeníte jednoducho stlačením jedného tlačidla
  • Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel
  • Príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu
  • Dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín
  • Kuchynský robot BOSCH MUM58259 je vybavený veľkou nerezovou misou s objemom 3,9 litrov
  • Vybavený gumovými nožičkami
  • Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard
  • Praktická taštička na cukrárenskú súpravu
  • Jednoduché naplnenie misy
  • Cukrárenské príslušenstvo pre dokonalé dezerty

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 ponúka vysoký výkon

Pohodlná výmena nadstavcov

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 disponuje ľahkou výmenou nadstavcov, ktoré pohodlne a hlavne rýchlo vymeníte kedykoľvek budete potrebovať. EasyArm Lift poskytuje úplný komfort pri používaníStačí stlačiť jedno tlačidlo a rameno sa zdvihne.

Robot BOSCH je vybavený výkonným motorom pre jednoduché pečenie a varenie

Milujete pečenie a varenie? Potom je pre vás kuchynský robot BOSCH MUM58259 ako stvorený. Výkonný motor vám pomôže s každým receptom, ktorý sa chystáte upiecť či uvariť. Kuchynský robot si poradí aj s ťažkými kysnutými cestami či väčším množstvom surovín. V priebehu chvíľky tak budete mať pripravené krásne nadýchané cesto.

7 rôznych rýchlostných stupňov pre optimálnu prípravu

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 disponuje 7 rýchlostnými stupňami, ktoré sa postarajú o dokonale pripravené pokrmy. Suroviny budú rýchlo, ľahko a presne spracované a pripravené na ďalšiu prípravu. V prípade, že potrebujete vyššie rýchlosti, nastavte si pulznú funkciu, vďaka ktorej bude surovina rýchlo rozdrvená bez zbytočného čakania.

3D planetárne miešanie kuchynského robota pre perfektne premiešané suroviny

Aby ste mali vaše pokrmy vždy skvele pripravené, je potrebné, aby všetky suroviny boli rovnomerne rozmiešané. S tým vám pomôže inovatívne 3D planetárne miešanie kuchynského robota BOSCH MUM58259, ktoré zaistí pohyb nadstavcov do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča naopak. Vďaka tomu budete mať perfektne premiešanú zmes, dokonca aj na bokoch, z dna či stredu misy.

Kvalitná nerezová misa miesiča cesta BOSCH

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 je vybavený veľkou nerezovou misou s objemom 3,9 litra. Vnútorný tvar misy je prispôsobený tak, aby všetky nadstavce krásne opisovali jej tvaru. Vďaka tomu budete mať vždy perfektne spracované cesto. Misa je samozrejme vhodná aj pre väčšie, ale aj menšie množstvo surovín. Pohodlne spracujete 2,7 kg piškótového cesta alebo 1,9 kg kysnutého cesta.

Použitie kuchynského robota BOSCH MUM58259 je úplne bezpečné

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je kuchynský robot BOSCH MUM58259 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia plnú stabilitu prístroja počas používania. Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zasa bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Rozmanité využitie vo vašej kuchyni

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 ponúka bohaté príslušenstvo

Bohaté príslušenstvo je dôležité na to, aby ste mohli vytvárať kulinárske dobroty. Kuchynský robot BOSCH MUM58259 vám ponúkne hneď niekoľko nástrojov, s ktorými bude pečenie a varenie úplná hračka. V balení nájdete napr. mlynček na zrnká, food procesor, mlynček na mäso, mixér, nadstavec na cukrovinky a ďalšie. Tak hurá do varenia a pečenia.

Kuchynský robot BOSCHMUM58259 vám zaistí úplný komfort

Špeciálna priehradka na kábel

Kuchynský robot BOSCH MUM58259 je vybavený špeciálnou priehradkou, do ktorej pohodlne a rýchlo vložíte kábel. Odteraz vám nebude nikde prekážať.

Praktická taštička na cukrárenskú súpravu

Aby ste mali poriadok nielen v kuchyni, ale aj vo vašich spotrebičoch, je kuchynský robot BOSCH MUM58259 vybavený praktickou taštičkou, do ktorej uložíte cukrársku súpravu spoločne s kotúčmi. Tašku môžete ľahko uložiť do misy a mať tak vždy všetko po ruke.

Jednoduché naplnenie misy

Ak potrebujete vložiť ďalšie prísady do misy, využite automatickú parkovaciu pozíciu, ktorá vytvorí miesto tam, kde potrebujete. Ľahko tak môžete priliať mlieko či ostatné suroviny do miesiča cesta BOSCH MUM58259. Nadstavce na cesto sa samé zastavia pri zadnej strane misy a umožnia tak jednoduché plnenie spredu.

Cukrárenské príslušenstvo pre dokonalé dezerty

Pripravte dokonale vláčne a chutné dezerty pomocou špeciálneho cukrárenského príslušenstva. Kuchynský robot BOSCH MUM58259 vám ponúkne miešač, metlu na šľahanie a hák na miesenieOdteraz bude príprava cesta úplná hračka. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu.

Jednoduchá údržba kuchynského robota BOSCH MUM58259

Jednoduché čistenie príslušenstvo

Každý to poznáme, koľko práce zaberie upratať celú kuchyňu, keď pečieme či varíme. Kuchynský robot BOSCH MUM58259 je vybavený príslušenstvom, ktoré možno ľahko vložiť do umývačky riaduVďaka tomu získate hŕbu času na ďalšie vaše aktivity či nasledujúcu prípravu pokrmov.


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 28,2 cm
Výška 27,1 cm
Hmotnosť 7,4 kg

Farba

Farba Biela, Antikoro
Kód:  BOSRB005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MUM58259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14