Obnoviť stránku

Fujitsu Lifebook E753

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Lifebook E753

Profesionálny notebook navrhnutý pre službu kancelárie, ktorá splní nekompromisné požiadavky firemného prostredia. Fujitsu Lifebook E753 je ideálna pre užívateľov s použitím na cestách a náročnými požiadavkami - ako na výkon, tak aj na bezpečnosť a pohodlie. Notebook má pre prenášanie prispôsobené, pevné šasi s odolným horčíkovým vekom o hmotnosti 2,2 kg a s 27mm profilom v najširšom bode, čo je v tejto triede nevídané. Displej na kovových pántoch má antireflexnú úpravu pre sledovanie bez nepríjemných odleskov. HD ready rozlíšenie zaistí na uhlopriečke 15,6 " skvelú ostrosť textu. Kancelária vydrží mobilné až na 12 hodín! Výborným riešením je DVD napaľovačka v modulárnej šachte . To znamená, že v prípade potreby je možné ju zameniť za pevný disk, dokonca projektor alebo prídavnú batériu , S ktorou budete môcť byť bez zástrčky až na 18 hodín!
Vďaka sade špičkových funkcií, pôsobivému vzhľadu a prepracovanému konceptu zabezpečenia už nemusíte robiť kompromisy. Pre zabezpečenie je zaopatrený čítačkou odtlačku prsta aj šifrovaním TPM . Chránené dáta si so sebou vezmete na disku s kapacitou 500 GB. Čo možno najrealistickejší komunikáciu cez internet obstará Full HD webkamera . Periférne zariadenia pojmú 4 USB konektory , Z čoho sú 3 typu USB 3.0 a jeden je trvalo napájaný . Bluetooth poslúži pre ďalšie zariadenia s bezdrôtovým pripojením. Komunikáciu odkiaľkoľvek bez obmedzenia umožňujú aj užitočný 3G modul . Ako správny cestovný notebook má dokovací konektor , Takže jediným káblom pripojíte všetky používané zariadenia vrátane displejov.
Práca vám pôjde od ruky na ergonomické klávesnicu s podsvietením, odolnej proti poliatiu, a vďaka prehľadnému prostrediu operačnému systému Microsoft Windows 7 Professional . Vždy svižný chod pre nerušené užívanie zaručí technologicky vyspelý procesor s jadrom Ivy Bridge , Intel Core i3 3120 . S Hyper-Threading technológií sa 2 jadrá správajú ako 4. V tejto modernej kombinácii nájdete ideálne útočisko, nech už sú požiadavky vašej spoločnosti akokoľvek vysoké. Maximalizujte svoju produktivitu so sadou tých najlepších funkcií pre firemných užívateľov.
Doplňujúce informácie:
Čipová sada:
Intel QM77
Operačná pamäť:
Maximálne 16 GB v 2 slotoch
Zabezpečenia:
TPM 1.2 modul
Kensington lock
Operačný systém:
predinštalovaný Microsoft Windows 7 Professional 64bit (možnosť upgradu na Microsoft Windows 8 Pro 64bit)

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 2,5 GHz (2 500 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 2,07 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 11,76 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,2 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, DisplayPort, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN), 3G modem
Ďalšie rozhrania Dokovací konektor
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a

Rozmery

Šírka 374 mm
Hĺbka 250 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  ND519d5
Produktové číslo:  LKN:E7530M0006CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18