Obnoviť stránku

Notebooky Fujitsu

Notebooky Fujitsu

Notebooky Fujitsu

Fujitsu je japonská nadnárodná spoločnosť sídliaca v Tokiu. Zameriava sa predovšetkým na podnikateľskú sféru a od toho sa taktiež odvíjajú jej produkty. V portfóliu nájdete okrem notebookov aj počítačové zostavy a príslušenstvo. Notebooky Fujitsu sú navrhnuté najmä na kancelársku a profesionálnu prácu. Ich výhodou je napríklad numerická klávesnica a pri väčšine modelov On-Site záruka, ktorá v prípade poruchy zaistí servis na mieste zákazníka, a to do nasledujúceho pracovného dňa.

Fujitsu Lifebook A555

Všestranné notebooky Fujitsu

Zástupcami tejto kategórie sú notebooky Fujitsu Lifebook radu A, ktoré sú vhodné na domáce využitie, ale aj na prácu v kancelárii. Majú bohatú konektorovú výbavu vrátane LAN portu a pomocou VGA alebo HDMI portov môžete ľahko pripojiť externý monitor, televízor alebo projektor. USB porty s funkciou nepretržitého nabíjania pri notebookoch Fujitsu Lifebook A umožňujú dobíjanie mobilných zariadení, aj keď je notebook vypnutý. Na prevenciu proti odcudzeniu nechýba ani podpora špeciálneho zámku Kensington.

Pokročilé notebooky Fujitsu

Túto kategóriu zastupujú notebooky Fujitsu Lifebook E a U. Oba ponúkajú modely s TPM čipom, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie vašich dát, voliteľný 3G/LTE modem alebo snímač odtlačkov prstov. Navyše zdieľajú rovnaký replikátor portov, čo v praxi znamená značnú flexibilitu a jednoduchšie zdieľanie pracovných miest. Rad notebookov Fujitsu Lifebook U je tenší a podstatne ľahší, takže je vhodnejší na cestovanie. Ďalej zaujme voliteľnou podsvietenou klávesnicou alebo USB-C konektorom na jednoduchšie zapájanie periférií.

Fujitsu Lifebook U757
Fujitsu Lifebook U937

Špičkové notebooky Fujitsu

Najvýkonnejšie notebooky Fujitsu radu S9 a U9 sú dostupné v kovovom vyhotovení a z hľadiska výbavy nadväzujú na predchádzajúce rady Lifebooku E a U. Notebooky Fujitsu radu S9 zaujmú aj dvojicou video konektorov HDMI a VGA a vďaka možnosti pripojenia druhej batérie ponúknu až 21 hodinovú výdrž. Pri batérii to však nekončí, pripojiť môžete aj druhý pevný disk alebo Blu-ray mechaniku. Notebooky Fujitsu radu Lifebook U9 zase vynikajú mimoriadne nízkou hmotnosťou, vážia len 920 gramov.

Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12