Obnoviť stránku

Fujitsu Lifebook E743

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Lifebook E743

Profesionálny notebook navrhnutý pre službu kancelárie, ktorá splní nekompromisné požiadavky firemného prostredia. Fujitsu Lifebook E743 je ideálny pre užívateľov, ktorí sú často na cestách a navyše majú náročné požiadavky - ako na výkon, tak aj na bezpečnosť a pohodlie. Notebook má pre prenášanie uspôsobené,pevné šasi s odolným horčíkovým vekom s hmotnosťou 1,9 kga s 27mm profilomv najširšom bode, čo je v tejto triede nevídané. Displej na kovových pántoch má antireflexnú úpravu pre sledovanie bez nepríjemných odleskov. Kancelária vydrží mobilné až na 13 hodín!Výborným riešením jeDVD napaľovačka v modulárnej šachte. To znamená, že v prípade potreby je možné ju zameniť za pevný disk, projektor alebo prídavnú batériu, s ktorou budete môcť byť bez zástrčky až na 18 hodín!
Vďaka kombinácii špičkových funkcií, pôsobivému vzhľadu a prepracovanému konceptu zabezpečenie už nemusíte robiť kompromisy. Pre zabezpečenie je opatrenýčítačkou odtlačkov prstov, snímačom čipových kariet Smart aj šifrovaním TPM. Chránené dáta si so sebou vezmete na256 GB SSD disku. Čo možno najrealistickejší komunikáciu cez internet obstaráFull HD webkamera. Periférne zariadenia pojmú 4 USB konektory, z čoho sú 3 typu USB 3.0a jeden je dokoncatrvalo napájaný, Pre pohodlné napájanie vašich ďalších zariadení.Bluetooth poslúži pre ďalšie zariadenia s bezdrôtovým pripojením. Ako správny cestovný notebook disponujedokovacím konektorom, Takže jediným káblom pripojíte všetky používané zariadenia vrátane displejov.
Práca vám pôjde od ruky na poliatie odolné, ergonomickéklávesnicu s podsvieteníma tiež vďaka prehľadnému prostrediu operačného systémuMicrosoft Windows 7 Professional, Ktorý je predinštalovaný. Súčasťou dodávky je inovatívny Microsoft Windows 8.1 Pre 64-bit. Vždy svižný chod pre nerušené užívanie zaručí technologicky vyspelý procesor s jadrom Ivy Bridge,Intel Core i5 3230. S technológiou Hyper-Threading s 2 jadrá správajú ako 4. Intel Turbo Boost 2 sa vyrovná aj s veľmi vysokým zaťažením, kedy automaticky zdvihne frekvenciu! V tejto modernej kombinácii nájdete ideálne útočisko, či už sú požiadavky vašej spoločnosti akokoľvek vysoké. Maximalizujte svoju produktivitu so sadou tých najlepších funkcií pre firemných užívateľov.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 14 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1600 × 900 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 3230M Ivy Bridge
Frekvencia procesora 2,6 GHz (2 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,2 GHz (3 200 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná
Počet stream procesorov 16×

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 2 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 6 700 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 12,75 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,9 kg

Rozhranie

Grafické výstupy DisplayPort, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Ďalšie rozhrania Dokovací konektor
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 338 mm
Hĺbka 231 mm
Kód:  ND519b1f
Produktové číslo:  LKN:E7430M0005CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03