Obnoviť stránku

ASUS X200MA-KX160H bílý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS X200MA-KX160H bílý

Elegantný s vysokou mobilitou


Nový notebook ASUS X200MA je štíhle a vysoko elegantný zariadenia s vysokým výkonom. S kompaktnými rozmermi 301 × 200 × 30,4 mm a hmotnosťou iba 1,2 kg sa jedná o ideálnu voľbu pre každého, kto požaduje od svojho notebooku vysokú mobilitu. Vždy si ho preto môžete vziať so sebou, nech už sa vyberiete kamkoľvek.

Ľahko ovládateľný


Vďaka veľkému touchpadu zaručuje notebook ASUS X200MA vysoký komfort pri práci s rozhraním systému Windows 8.1. Notebook je vybavený touchpadom, ktorý je o 41% väčšia ako touchpady konkurenčných notebookov tejto veľkosti. Vďaka podpore viac dotykov a technológiu Smart Gesture umožňuje touchpad ovládanie viacerými prstami a podporuje intuitívne dotykové gestá. Ergonomická klávesnica umožní pohodlné a presné písanie bez preklepov.

Vhodný pre multimédiá


Špičkový displej s verným podaním farieb priamo nabáda ku sledovanie vašich obľúbených filmov a seriálov. Multimediálne produkciu navyše doplní kvalitný zvukový hardvér, vďaka ktorému nebudú filmy postrádať dych berúce zvukovú kulisu. Použitá technológia SonicMaster využíva spojenie väčších reproduktorov a rezonančnej komory spolu s profesionálnym softvérom AudioWizard pre dosiahnutie maximálnej kvality zvuku .

Vysoko výkonný


Notebook ASUS X200MA využíva procesor Intel najnovšej generácie , Ktorý zaisťuje vysoký výkon pre každodennú prácu s počítačom aj multimediálnu zábavu. Rovnako je notebook vybavený rozhraním USB 3.0 , Takže ponúka extrémne rýchle prenosy dát. Exkluzívna technológia spoločnosti ASUS s názvom Super Hybrid Engine II s funkciou Instant On zaisťuje okamžitú odozvu a dokáže prebudiť notebook z režimu spánku za menej ako 2 sekundy .

Súčasťou cloudu


Cloudové služby od spoločnosti ASUS predstavujú najucelenejšiu platformu on-line služieb, ku ktorým je možné pristupovať takmer odkiaľkoľvek. Úložisko ASUS WebStorage umožňuje jednoduché ukladanie, zdieľanie a synchronizáciu všetkých vašich súborov. S notebookom získate 3 GB priestoru na úložisku WebStorage a aplikáciu MyBitCast, s ktorou budete môcť ľahko zdieľať svoj obsah v rámci niekoľkých zariadení a účtov súčasne.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 1,86 GHz (1 860 MHz)
Core Boost Frekvencia 2 GHz (2 000 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 333 MHz (1,33 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 3 300 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,35 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 302 mm
Hĺbka 200 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA111b7k4
Produktové číslo:  X200MA-KX160H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11