Obnoviť stránku

ASUS VivoBook S551LA-CJ015H

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS VivoBook S551LA-CJ015H

Elegantný a tenký ultrabook ASUS VivoBook Touch S551LA na prvý pohľad zaujme atraktívnym, štíhlym telom, ktoré pôsobí veľmi pôsobivým dojmom. Minimalistický, ale vysoko funkčný vzhľad s jemne zaoblenými rohmi a kovovým povrchom reprezentuje dokonale mobilné zariadenie, umožňujúce jednoduché prenášanie. Dotykový displej o veľkosti 15,6 " vás svojím jednoduchým ovládaním úplne pohltí a ASUS Splendid technology prináša oživenie na vašu obrazovku v podobe vylepšenia farieb, ktoré je možné nastaviť pre rôzne scény, či už pozeráte na film, surfujete na internete alebo hráte hry.
Pod elegantným povrchom bije srdce v podobe dvojjadro od Intelu s architektúrou Haswell. Intel Core i3 je nataktován na 1,7 GHz a jeho silnou zbraňou je okrem výkonu aj nízka spotreba, ktorá sa pozitívne prejavuje v dlhšej výdrži na batériu. Súčasťou procesora je aj grafické jadro Intel HD Graphics 4400, Ktoré v kombinácii s rozlíšením HD Ready poskytuje plynulý chod obrazu vašich prezentácií aj filmov. Ak však túžite po prenose obrazu na väčšie uhlopriečky, potom možno využiť technológia WiDi, Ktorá vie bezdrôtovo streamovať obraz treba na vašej televízii. Samozrejme je možné využiť aj káblového spojenia pomocou HDMI konektora a využiť tak notebook napríklad ako prehrávač za pomoci vypaľovacej DVD jednotky.
Výrobca stavil na použitie hybridného disku, Ktorého časť s kapacitou 500 GB slúži na ukladanie dát a SSD časť s 24 GB výrazne urýchľuje chod systému tým, že slúži ako vyrovnávacia pamäť pre často používané programy. Vďaka tomu je možné napríklad obnoviť systém zo spánku len za 2 sekundy. Operačný systém Windows 8 tak ponúka možnosť okamžite využívať všetky výhody inovatívneho prostredia Metro, vďaka čomu naplno využijete dotykovú obrazovku. Na boku šasi sa nachádza užitočné portyUSB 3.0 a LAN. Pripojenie k internetu je možné aj bezdrôtovo pomocou WiFi a nechýba ani technológiaBluetooth.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Modelové označenie procesora Intel Core i3 4010U Haswell
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Pevný disk

SSD kapacita 24 GB (0,02 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 4 500 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,4 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 380 mm
Hĺbka 258 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA121e1g
Produktové číslo:  S551LA-CJ015H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01