Obnoviť stránku

ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer Trio TX201LA-CQ004H kovový

Spoločnosť ASUS prichádza s ďalším revolučným kúskom patriacim do jej rodiny Transformer. ASUS Transformer Book Trio je však viac než len tenký a štýlový ultrabook - sú to totiž tri počítače v jednom. Stačí odpojiť 11,6 "displej a získate tak nielen ľahký a výkonný tablet , ale tiež silný počítačový základ ukrytý v klávesnici, ktorý ľahko pripojíte k externému monitoru a môžete ho využívať ako samostatný počítač. Ak sa teda nemôžete rozhodnúť, čo za typ počítača si kúpiť, alebo sa ss ním chcete podeliť s celou rodinou, ASUS Transformer Book Trio je pre vás perfektnou voľbou.

Maximálne množstvo detailov


ASUS Transformer Book je špičkový naozaj vo všetkých smeroch a tak ani displej nepostihli žiadne kompromisy a ponúka len to najlepšie. 11,6 "uhlopriečka s extrémne jemným rozlíšením FullHD a IPS panel sú perfektné pre všetky multimediálne aktivity. Hranie hier, sledovanie filmov alebo len relaxácie pri surfovaní na internete tak prinesú ešte intenzívnejšie zážitky ako kedykoľvek predtým.

Nezmeškajte žiaden moment


Vďaka kamerám na zadnej i prednej strane už nikdy nezmeškáte ten správny a neopakovateľný moment.
Zadná kamera s rozlíšením 5 MPx a automatickým zaostrovaním je ideálny pre fotografovanie, zatiaľ čo predná webkamera schopná nahrávať video v HD rozlíšení 720p sa 30 snímkami za sekundu sa postará o plynulé video konverzácie s priateľmi a rodinou.

Všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete


Spoločne s počítačom nájdete v balení tiež množstvo ďalšieho hodnotného príslušenstva. Nechýba kvalitné a štýlové puzdro, ktoré zariadenie ochráni proti poškodeniu.

Špeciálny adaptér * s redukciou z USB na ethernet port vám umožní sa k internetu pripojiť, aj keď nebudete v dosahu siete Wi-Fi a pomocou micro HDMI / mini DisplayPort port adaptéra si obraz pripojíte k HDTV alebo monitore.
* Adaptér nie je súčasťou balenia

Dvojnásobná zábava


Prepínanie medzi systémom Microsoft Windows 8 a Google Android 4.2 je jednoduchšie, ako sa môže zdať. Stlačte dedikované Trio tlačidlo a systém sa v priebehu okamihu prepne.
Žiadne zložité nastavovanie, či inštalácie špeciálnych programov. ASUS Transformer Book Trio vám skrátka ponúkne to najlepšie z oboch operačných systémov, ktoré medzi sebou navyše môžu zdieľať dáta.

Prelomová dotyková vrstva


Displej počítača ASUS je ??vybavený prelomovú technológiou pre snímanie dotykov, ktorá dokáže zaznamenať dotyk až o 33% menšia ako u iných zariadení. Či už budete používať Android alebo Windows, Transformer Book Trio vaše prsty bude sledovať s maximálnou precíznosťou. V dokovacia základni navyše nechýba ani touchpad s podporou gest.

SonicMaster


Všetko hneď znie inak a hlavne lepšie s technológiou ASUS SonicMaster. Basy sú bohatšie, frekvenčný odozvy širšie a vokály a dialógy zrozumiteľnejšie. Hudba, filmy alebo hry - tie všetky benefitujú zo zvukovej mágie SonicMaster a vy si tak užijete multimediálnu zábavu naozaj naplno.

Zvuk zo všetkých strán


Zabudovanými stereo reproduktormi nie je vybavený len tabliet, ale nájdeme ich aj priamo v dokovacej základni. Výsledkom je tak šokujúca zvuková kvalita, či už počúvate čokoľvek.

AudioWizard


S počítačom ASUS Transformer Book Trio si užijete vždy iba toho najprecíznejšieho zvukového podania. Utilita ASUS AudioWizard automaticky upraví zvuková nastavenie podľa toho, čo práve počúvate.

Dva procesory


Unikátny dizajn tri v jednom je možný iba pri použití dvojice procesorov. V oboch prípadoch za jej výrobou stojí firma Intel, čo je zárukou vysokého výkonu pri minimálnej spotrebe.
Pri používaní Windows časti na scénu prichádza Intel Core 4. generácie v ultra úspornej verzii. Tabletovú časť má potom na starosť dvojjadrový Intel Atom.

Android po celý deň


Vďaka nadpriemernej efektivite oboch procesorov a dvojicu batérií ako v tablete, tak v základni, dosahuje výdrž na jedno nabitie viac ako príjemných hodnôt.
Pri práci vo Windows 8 sa pohybuje až okolo 5 hodín. To isté platí aj v prípade tabletu, ten je však možné pripojiť k základni a získať ďalších 8 hodín - celkovo tak nebudete potrebovať nabíjačku neuveriteľných 13 hodín.

Pripojenie novej generácie


ASUS Transformer Book Trio dokáže komunikovať so super rýchlymi USB 3.0 úložisku v oboch prípadoch jeho používanie - ako ultrabook či tablet. Prenosové rýchlosti sú oproti USB 2.0 až desaťnásobné a technológie USB Charger + nabije vaše mobilné prístroje dvakrát tak rýchlejšie.

Cloudové úložisko zadarmo


Ukladajte si vaše dáta do cloudových úložísk ASUS WebStorage. Ako darček od firmy ASUS totiž získate celých 32 GB na dobu jedného roka zdarma. K vašim dátam budete mať prístup odkiaľkoľvek, kde je pripojenie k internetu, môžete streamovať videá, hudbu alebo súbory zdieľať s ostatnými.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 4200U Haswell
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,6 GHz (2 600 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Pevný disk

HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 4 430 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,7 kg

Rozhranie

Dátové Micro USB
Grafické výstupy Micro HDMI, Mini DisplayPort
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 305 mm
Hĺbka 193,78 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA121h3
Produktové číslo:  TX201LA-CQ004H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06