Obnoviť stránku

ASUS ROG G751JL-T7083T čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG G751JL-T7083T čierny

Neporaziteľná stíhačka

S herným notebookom zo série ROG (Republic Of Gamers) si užijete hry, ako keby ste boli ich súčasťou. Dravý vzhľad, ktorého inšpiráciou sa pre dizajnérov stala legendárnou stíhačka F-22 Raptor, zaujme čistými líniami, povrchom v hliníkovej úprave a osvetleným logom ROG.

Dizajn zameraný na hráčov

Už na prvý pohľad je zreteľné, že notebook ROG G751 je výkonný herný stroj. Svedčí o tom okrem iného hliníkový kryt a podsvietené logo ROG. Ergonomicky zakrivená klávesnica pomáha zmierniť únavu rúk pri dlhotrvajúcich herných akciách. Nechýbajú ani špeciálne klávesy pre prístup k službe Steam, záznam hry a makrá.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Sila nadupaného PC v tele notebooku

Úžasný herný výkon poskytuje moderný procesor Intel Core i5 z rodiny Haswell. Ten ukrýva vo svojom puzdre štyri jadrá, ktorá v základe tikajú na frekvencii 2,8 GHz a v Turbo režime až 3,2 GHz.

Detaily bez obmedzenia

Herných nadšencov uspokojí dedikovaná grafická karta GeForce GTX 9650M s 2 GB vlastnej pamäte. Môžete sa tak tešiť na brilantné zobrazenie detailov aj v tých najnáročnejších hrách.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Ostrý obraz

Vstupnou bránou do sveta hier je v prípade modelu G751JY Full HD displej s antireflexnou úpravou a takmer neobmedzenými pozorovacími uhlami (178 °, technológia IPS). Displej pritom poskytuje čisté a ostré zobrazenie pre realistický pohľad na hru.

Pohlcujúci audio zážitok

Notebooky ASUS série G sú obdarené kvalitným audio systémom od tímu Golden Ear pre ešte lepší herný zážitok. Samostatný zosilňovač s výkonom 11 W spolu s technológiou SonicMaster prinášajú čistejšie výšky a bohatšie basy. Špecializovaný nástroj ROG AudioWizard ponúka niekoľko prednastavených režimov, ktoré môžete voliť podľa druhu vašej zábavy, takže budete počuť rachot burácajúcich motorov aj výbuchy na bojovom poli, ako by ste boli priamo uprostred diania.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Inteligentný systém chladenia

Notebook ASUS ROG G751 v sebe ukrýva výkon tých najnadupanejších stolných PC. Teploty pri takomto výkone drží na uzde inteligentný chladiaci systém s dvomi ventilátormi aj pri veľkej hernej záťaži.

Ergonomická klávesnica

Hrajte bez únavy zápästia pokojne dlho do noci vďaka ergonomickej klávesnici s podsvietením a špeciálne zvýraznenými tlačidlami WASD. K dispozícii sú aj špeciálne programovateľné klávesy pre Steam, nahrávanie akcie a makro klávesy.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Rýchle rozhranie a bezdrôtové technológie

S technológiou Intel Thunderbolt zažijete ultra rýchly grafický a dátový prenos pomocou jediného pripojenia. Tento nový štandard s rýchlosťou až 20 Gb/s poskytuje takmer dvojnásobnú šírku pásma v porovnaní s rozhraním USB 3.0. Samozrejmosťou je aj HMDI port pre pripojenie notebooku k väčšiemu monitoru alebo televízoru s dych vyrážajúcim 4K rozlíšením. Priaznivci bezdrôtových technológií môžu využiť aj WiDi pre bezdrôtový prenos obrazu a zvuku na podporované zariadenia.

ASUS WebStorage

Asus ponúka k notebooku osobné cloudové úložisko. Vďaka nemu máte prístup ku všetkým vašim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

ASUS WebStorage

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Matný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 4200H Haswell
Frekvencia procesora 2,8 GHz (2 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Celkový počet slotov

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 965M

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 6 000 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 4,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón, SPDIF
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a

Rozmery

Šírka 416 mm
Hĺbka 318 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA680a3
Produktové číslo:  G751JL-T7083T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06