Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

JABRA

slúchadlá Jabra

Jabra – najlepšie zvukové riešenia

Spoločnosť Jabra sa na trhu s audio príslušenstvom zaraďuje medzi priekopníkov. Či už ide o prvý mikrofón s potlačením šumu alebo prvé slúchadlá so vstavaným meraním tepovej frekvencie, Jabra svojimi produktmi vždy myslí na potreby zákazníkov a sústreďuje sa na perfektné zážitky z volania a počúvania hudby v akejkoľvek situácii. Slúchadlá, mikrofóny alebo handsfree Jabra vás navyše odmenia radom dômyselných funkcií, kvalitným spracovaním a skvelým zvukom, za čím stoja stovky hodín dôkladného výskumu.

Slúchadlá jabrá

Jabra do kancelárie aj do call centra

Jabra Engage a Evolve sú rady drôtových a bezdrôtových náhlavných súprav, ktoré oceníte v kancelárii, call centre aj na služobných cestách. Majú prvotriedne reproduktory, šumy potláčajúce mikrofóny, stabilné bezdrôtové pripojenie a nadpriemernú výdrž batérie. Nechýba zabezpečenie pripojenia a ochrana sluchu proti škodlivým zvukom. K dispozícii sú s konštrukciou cez hlavu, za hlavu, za ucho alebo True Wireless.

True Wireless slúchadlá Jabra

Bezdrôtové kôstkové slúchadlá Jabra ponúkajú kvantum možností pre každého, kto chce zažiť slobodu. Ich funkcia vám uľahčí prácu a slúchadlá sa nezľaknú potu ani dažďa. Spoľahnúť sa môžete na niekoľkohodinovú výdrž a krištáľovo čisté hovory. Pripojiť ich môžete až k 2 zariadeniam súčasne a oceníte aj technológiu aktívneho potlačenia hluku. Vďaka preslávenej a roky vylepšovanej ergonómii slúchadlá perfektne padnú do uší, vydržia každú záťaž, a zároveň sú elegantné.

jabrá elite
handsfree jabrá

Jabra handsfree využijete nielen do auta

Jabra Talk prináša handsfree náhlavné súpravy s elegantným vzhľadom a vysokou kvalitou hovorov. O kvalitný prenos sa stará 2-mikrofónová technológia, výkonné potlačenie šumu a funkcia HD Voice, ktorá podľa okolitého hluku automaticky upravuje hlasitosť vášho hovoru. Bezproblémové pripojenie zaisťuje Bluetooth. Pohodlné ovládanie umožňuje aplikácia Jabra Assist alebo podpora hlasových asistentov Google Assistant alebo Siri.

Spresniť parametre
207 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13