Obnoviť stránku

Jabra Speak2 75, MS Teams

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
249,90 €

Jabra Speak2 75, MS Teams


Profesionálny hlasový komunikátor pre hybridný štýl práce

Nová generácia profesionálneho prenosného hlasového komunikátora Jabra Speak2 75 MS Teams je nabitá najnovšími technológiami. Vďaka tomuto zariadeniu tak urobíte konferenciu z konferenčného stolíka, kuchyne, hotela, alebo záhrady. Pokročilý širokopásmový zvuk, precízne mikrofóny a technológie totiž umožňujú premeniť obývaciu izbu, jedáleň, alebo karavan na rokovaciu miestnosť. Vychutnajte si krištáľovo čisté hovory a silný výkon pre hudbu!



Hlasový komunikátorJabra Spea k2 75 MS Teams vyniká v úplne duplexnom zvuku

Všetko, čo ste si doteraz mysleli o hlasových komunikátoroch, môžete zabudnúť. Pokročilý 65 mm reproduktor s plnohodnotným rozsahom poskytuje superširokopásmový zvuk a s Jabra Speak2 75 MS Teams sa vám tak už nestane, že by ste čokoľvek prepočuli. Niektoré hlasové komunikátory navyše neumožňujú obom stranám konverzácie hovoriť súčasne. Jabra Speak2 75 MS Teams však nie, je vybavený veľmi výkonnou čipovou sústavou a ponúka úplne duplexný zvuk – vychutnajte si plynulú, a predovšetkým obojstrannú konverzáciu, rovnako ako pri osobnom stretnutí.



Technológia štyroch mikrofónov s inovatívnou technológiou potláčania šumu

Aby bol zvuk čo najlepší je hlasový komunikátor Jabra Speak2 75 MS Teams vybavený celkom štyrmi MEMS mikrofónmi s formovaním zvukových lúčov, najnovšími algoritmami a digitálnym spracovaním signálu.. Nech už ho položíte kamkoľvek, mikrofóny zachytia zvuk z každého smeru vrátane akýchkoľvek zmien v tóne hlasu. Inovatívna technológia potlačovania šumu zároveň precízne odfiltruje všetky nežiaduce zvuky. Budete sa tak môcť maximálne sústrediť na to, čo hovoria vaši kolegovia bez toho, aby vás rozptyľovala napríklad vŕzgajúca stolička, bežný ruch pracoviska, alebo rušná ulica pod oknami.



Ihneď uvidíte, ako dobre vás počuť

S Jabra Speak2 75 MS Teams hneď na prvý pohľad vidíte, ako kvalitne mikrofóny zachytávajú váš hlas. Tento hlasový komunikátor ako jediný ponúka špeciálne navrhnutý indikátor sily zvuku – 360-stupňový svetelný krúžok jasne indikuje, či vás počuť jasne a hlasno, alebo by ste sa mali ku komunikátoru ešte trochu priblížiť. Nechýba ani tlačidlo na stlmenie, ktoré vám zabezpečí súkromie.



S Jabra Speak2 75 MS Teams má každý hlas rovnakú váhu

Revolučná technológia vyrovnania sily hlasu (Automatic Gain Control, AGC) zaručí, že každého bude počuť rovnako bez ohľadu na to, ako hlasno hovorí. Táto technológia automaticky každý hlas vyrovná na rovnakú úroveň a vy tak už nebudete musieť zakaždým meniť nastavenie hlasitosti. S Jabra Speak2 75 MS Teams môžu všetci hovoriť prirodzene a každého bude počuť rovnako dobre.



Certifikovaný pre Microsoft Teams

Hlasový komunikátor je certifikovaný na použitie s platformou Microsoft Teams a podporuje zážitok typu plug-and-play s funkciami automatického výberu Jabra Speak2 75 MS Teams ako východiskového komunikačného zariadenia, či oznámenia Microsoft Teams pomocou LED indikátorov. Nechýba ani tlačidlo Microsoft Teams, ktoré podporuje interakciu medzi zariadením a platformou Microsoft Teams v počítači a množstvom ďalších. Jabra Speak2 75 MS Teams samozrejme spolupracuje aj s ostatnými poprednými platformami ako napríklad Google Meet, Zoom, Amazon Chime a ďalšími.



Hlasový komunikátor Jabra Speak2 75 MS Teams je vyrobený z prémiových, udržateľných a odolných materiálov

Hlasový komunikátor nezaujme iba skvelým zvukom, ale aj svojím prenádherným dizajnom s detailmi z kefovaného hliníka a udržateľnými materiálmi. Elegantný prémiový látkový kryt dodáva Jabra Speak2 75 MS Teams nielen štýl, ale taktiež zlepšuje akustické vlastnosti. Navyše je kompaktný a odolný, vďaka čomu ho môžete neustále nosiť pri sebe. Hlasový komunikátor je totiž odolný proti prachu a vode podľa štandardu IP64 a súčasťou balenia je ochranné puzdro.



Dva spôsoby pripojenia a práca na batériu až 32 hodín

Toto zariadenie môžete k svojmu počítaču pripojiť bezdrôtovo pomocou Bluetooth 5.2 s dosahom až 30 metrov a vďaka integrovanej Li-Ion batérii používať nepretržite až 32 hodín. Komunikátor je možné spárovať s až ôsmimi zariadeniami a podporuje dve simultánne pripojenia. A aby bolo nastavenie ešte rýchlejšie, Speak2 75 ponúka aj funkcie Microsoft Swift Pair a Google Fast Pair. Hlasový komunikátor Jabra Speak2 75 MS Teams tiežako prvý vo svojej kategórii ponúka USB-A aj USB-C konektor na jednom kábli, čo oceníte najmä ak vlastníte zariadenie so starším USB-A. A keď si zaobstaráte zariadenie s moderným USB-C portom, Jabra Speak2 75 MS Teams bude stále fungovať. Softvér Jabra Xpress a Direct je zárukou, že vždy budete mať najnovší firmvér. Nastavenie môžete meniť pomocou aplikácie Jabra Sound+.



Kľúčové vlastnosti hlasového komunikátora Jabra Speak2 75 MS Teams

  • Certifikovaný pre Microsoft Teams
  • Kruhový ukazovateľ sily hlasu
  • Integrovaná batéria, ktorá vydrží až 32 hodín
  • Pripojenie pomocou Bluetooth 5.2, alebo USB kábla
  • Štyri MEMS mikrofóny s formovaním zvukových lúčov a potlačením šumu
  • Úplne duplexný režim
  • Technológia vyrovnania sily hlasu (Automatic Gain Control, AGC)
  • Tlačidlo stlmenia pre maximálne súkromie
  • 65 mm reproduktor s plnohodnotným rozsahom a širokopásmovým zvukom
  • Odolnosť proti prachu a vode (IP64)
  • Súčasťou balenia je cestovné puzdro
  • Integrovaný 75 cm kábel s USB-A a USB-C konektormi
  • Prémiový látkový kryt reproduktora zlepšuje akustiku

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Konferenčný

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth, USB, USB-C

Vlastnosti

Funkcie Tlačidlo Mute
Vhodné pre Mluvené slovo

Rozmery

Výška 35,56 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 467,2 g
Kód:  JQ447b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2775-109
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07