Obnoviť stránku

ISO Vákuovacie vrecká na potraviny 20 × 30 cm – 50 ks

4,8 10 hodnotení
5,08 €

ISO Vákuovacie vrecká na potraviny 20 × 30 cm – 50 ks

Vákuovanie potravín sa vyznačuje množstvom výhod. Jedlo bude dlhšie čerstvé, a pritom si zachová svoju chuť a vôňu. Na dlhodobé uchovávanie potravín zvoľte vrúbkované vákuovacie vrecká Iso Trade. Dajú sa použiť do vákuovačiek rôznych značiek. Majú spoľahlivé a tesné zváracie uzatváranie. Bez problémov ich využijete na tekutiny aj pevné potraviny. Medzi ich výhody patrí použitie zdravotne nezávadného materiálu, ktorý vytvorí silný zvar a vyniká svojou odolnosťou. Tak budete mať istotu, že vrecká budú vždy spojené a vákuované potraviny môžete bezpečne uchovať.

Kľúčové prednosti vákuovacích vreciek ISO Vákuovacie vrecká na potraviny 20 × 30 cm – 50 ks

  • Vákuovacie vrecká Iso Trade vám pomôžu uchovávať potraviny
  • Budú fungovať s rôznymi značkami vákuovačiek
  • Majú vrúbkovaný povrch a zváracie uzatváranie
  • Vhodné na uchovanie potravín v mrazničke
  • Vrecká na vákuovanie Iso Trade sa pýšia zdravotnou nezávadnosťou
  • Vysoká mechanická odolnosť

Nielen v kuchyni toho zvládnu viac

Vákuovacie vrecká Iso Trade sa dajú použiť nielen na rôzne druhy jedla a pochutín, ale určite ich využijete aj na zberateľské a iné predmety. Majú extra odolné vyhotovenie, takže potraviny môžete uchovať v chladničke alebo mrazničke. Nadchne vás ich mechanická odolnosť, preto sa nemusíte báť napríklad ani o svoju mapu na túre. Nech už vrecká na vákuovanie Iso Trade využijete na potraviny, cestovanie alebo uschovanie vecí do sejfu, budú vám vždy spoľahlivým pomocníkom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Možno mraziť, Mechanicky odolné
Povrch Vrúbkovaný
Typ Jednorazové
Zapínanie Zváracie
Kód:  MBaaa0309
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  00022026

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04