Obnoviť stránku

iPad Pro 9.7" 32 GB Rose Gold DEMO

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

iPad Pro 9.7" 32 GB Rose Gold DEMO

Apple iPad Air 2 bol uvedený už v októbri 2014, aj preto sa jeho nástupca netrpezlivo očakával. Nový iPad Pro je síce stále tablet, ale svojím výkonom sa prakticky vyrovná klasickým stolným počítačom. Keď k tomu pridáte luxusný dotykový displej, mnoho perfektných aplikácií aj celý rad príslušenstva, máte pred sebou dokonalú náhradu za obstarožný stroj, ktorý vám hučí niekde pod stolom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalé hardvérové parametre
  • Výrazne vylepšený displej s technológiou True Tone
  • 12-megapixelový fotoaparát iSight s Live Photos
  • Nízka hmotnosť a vyložene vydarený dizajn
  • Štvorica reproduktorov produkuje bohatý zvuk
  • Pokročilé zabezpečenie s Touch ID
  • Systém iOS a možnosť dokúpenia celého radu príslušenstva

Retina displej v tej najlepšej kondícii

Okolo displeja sa točí veľká časť zážitkov z používania iPadu. 9,7-palcový model má Oxide TFT LCD displej s rozlíšením 2 048 × 1 536 pixelov. Vďaka širšiemu farebnému gamutu má iPad Pro až o 25 percent väčšiu saturáciu farieb ako predchádzajúce modely iPadu. Tiež došlo na vôbec prvé využitie technológie True Tone. Tá pomocou vyspelého štvorkanálového snímača okolitého osvetlenia automaticky prispôsobuje farby a intenzitu displeja svetelným podmienkam prostredia.

Hardvér hrá vyššiu ligu

Samozrejme došlo aj prakticky na kompletnú výmenu po stránke vnútorností. Čip A9X so 64-bitovou architektúrou disponuje až 1,8-násobkom výkonu CPU oproti iPadu Air 2. Aj tak náročné akcie ako strih 4K videa zvláda okamžite a s dokonalou plynulosťou. O hraní graficky exkluzívnych hier už ani netreba hovoriť, pretože všetko beží ako po masle.

Výrazne zladený fotoaparát

Veľkým krokom vpred je integrácia výnimočnej kamery. 12-megapixelový fotoaparát iSight zachytáva 4K video, spomalené video s frekvenciou 240 snímok za sekundu a dokonca dokáže aj veľmi vydarené Live Photos. Všetko navyše dopĺňa 5-megapixelový fotoaparát FaceTime HD na čelnej strane. Prisvietenie pomocou Retina Flash je úplnou samozrejmosťou.

Najvyspelejší mobilný softvér

Tablet Apple iPad Pro obsluhuje najnovšia generácia systému iOS, ktorý ponúka okrem výborných funkcií aj maximálne zabezpečenie v podobe prístupu cez Touch ID a šifrovanie používateľských dát. Príjemne široká škála príslušenstva obsahuje aj také perly ako je Apple Pencil a nový typ klávesnice Smart Keyboard na jednoduché písanie dlhých textov.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 9,7 " (24,64 cm)
Rozlíšenie QHD 2048 × 1536
Technológia displeja Retina

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Apple A9X

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iOS 9

Konštrukcia a farba

Výška 240 mm (24 cm)
Šírka 169,5 mm (16,95 cm)
Hĺbka 6,1 mm (0,61 cm)
Hmotnosť 437 g (0,44 kg)
Farba Zlatá
Kód:  XXNL202s4d
Produktové číslo:  3A857HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18