Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

iPad Pro 11" 64 GB Vesmírne sivý 2018

5 25 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

iPad Pro 11" 64 GB Vesmírne sivý 2018

Vesmírne sivý iPad Pro 11" 64 GB 

Úplne nahradí váš počítač 

Chcete si zaobstarať najlepší tablet na trhu? Potom nemáte inú možnosť, než zvoliť nový iPad Pro s 11" uhlopriečkou. Jeho poznávacím znamením sú ostro rezané hrany a displej roztiahnutý až do samotných krajov. Preč je ikonické domovské tlačidlo. Celé ovládanie prebieha pomocou intuitívne navrhnutých gest. Rovnako ako na telefónoch radu iPhone X. 

iPad Pro

iPad Pro

Liquid Retina 

Displej, ktorý budete milovať 

Možno ste už niektorý zo starších iPadov používali ale s prechodom na nový iPad Pro sa budete cítiť ako na úplne novom zariadení. Ide o najväčšiu zmenu dizajnu od predstavenia prvého iPadu. Do ostro rezaného hliníkového tela je vsadený Liquid Retina displej s uhlopriečkou 11" a rozlíšením 2 388 × 1 668 pixelov, čo je 264 bodov na palec. Kvalitu displeja ďalej navyšuje technológia True Tone aj 120 Hz obnovovacej frekvencie. 

Liquid Retina

Liquid Retina

Face ID a prepracované ovládanie 

Zrušenie fyzického domovského tlačidla so sebou nesie zmeny v ovládaní. Teraz používate dotykové pohyby v spodnej časti obrazovky. Sami uvidíte, že v priebehu pár minút vám táto zmena príde ako úplne prirodzená. Aj odomykanie teraz prebieha iným spôsobom. Kľúčom už nie je odtlačok prsta ale 3D model vašej tváre. Face ID je násobne bezpečnejší a mimoriadne pohodlný spôsob na prístup k vašim citlivým údajom. 

Face ID

Face ID

Čip A12X Bionic má výkon na rozdávanie 

Apple použil pre nový iPad Pro ešte výkonnejší čipset ako má iPhone Xs a Xs Max. Ide o Apple A12X Bionic so 64-bitovou architektúrou, umelou inteligenciou a integrovaným koprocesorom M12. Celkovo podáva dosiaľ nepoznaný výkon najmä pri spustení viacerých aplikácií. Apple dokonca udáva, že jeho výkon je v hrách porovnateľný s hernou konzolou Xbox One. 

A12X Bionic

A12X Bionic

Apple Pencil 

S magnetickým prichytením 

Jedno z odporúčaného príslušenstva nového iPadu Pro je 2. generácia dotykového pera Apple Pencil. To možno teraz jednoducho pricvaknúť na hranu iPadu, kde sa rovno aj bezdrôtovo dobíja. Apple Pencil použijete nielen pri písaní poznámok ale predovšetkým pri kreslení. Či už umeleckom alebo pri nejakých hrách s deťmi. S novou funkciou dvojitého kliku možno navyše ľahko prepínať veľkosti štetcov alebo zmizík. 

Apple Pencil

Apple Pencil



Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11 " (27,94 cm)
Rozlíšenie QHD 2388 × 1668

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Apple A12X

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iOS 12

Konštrukcia a farba

Výška 247,6 mm (24,76 cm)
Šírka 178,5 mm (17,85 cm)
Hĺbka 5,9 mm (0,59 cm)
Hmotnosť 468 g (0,47 kg)
Farba Sivá

Značka/modely

Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad Pro 11" 2018 (1. generace)
Kód:  NL202t1a
Produktové číslo:  MTXN2FD/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04