Obnoviť stránku

iPad Pro 11" 512 GB M4 Strieborný 2024

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Novinka
1 449 €

iPad Pro 11" 512 GB M4 Strieborný 2024

Tablet Apple iPad Pro M4 11" (2024) bude vaším verným parťákom, s ktorým zvládnete hravo hneď niekoľko vecí. Dovolí vám sledovať dianie na internete, nahrávať videá a robiť fotografie, ale aj využívať mnoho praktických aplikácií alebo si užiť hranie hiet. Tablet je vybavený 11" displejom, ktorý využijete na pracovné aj študijné účely. Uchváti aj používateľov hier alebo priaznivcov filmov. O plynulú prevádzku systému sa postará 9-jadrový procesor Apple M4 s 10-jadrovou GPU. Kapacita operačnej pamäte je 8 GB. Pre súbory, fotky aj videá je dostupná 512GB vnútorná pamäť. S touto veľkosťou môžete bez problémov ukladať dlhé videá a fotografie vo vysokej kvalite. Vaše sympatie si určite získa jeho konektorová výbava USB-C. Tablet Apple spadá pod rad Apple iPad.

Tablet iPad Pro 11
Tablet iPad Pro 11

Zásadné prednosti tabletu iPad Pro 11" 512 GB M4 Strieborný 2024

  • Doprajte si audiovizuálny obsah na tablete Apple
  • O plynulú prevádzku systému sa postará 9-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje kapacitu 8 GB
  • Tablet je vybavený 11" displejom
  • Získa si vás konektorová výbava USB-C
  • Tablet Apple náleží do radu Apple iPad
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane má rozlíšenie 12 Mpx
  • Umožňuje nepretržitú prácu na dobu viac ako sedem hodín
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám sprostredkuje NFC, WiFi, Bluetooth, GSM a GLONASS
  • Tablet je vybavený funkciou OTG
Tablet iPad Pro 11

Môžete robiť fotografie kedykoľvek a kdekoľvek

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 12Mpx zadný fotoaparát a 12Mpx predný fotoaparát. S tabletom Apple vytvoríte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je vhodná hlavne pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Na fotografovanie vzdialených objektov využijete funkciu optického zoomu, ktorá umožňuje zväčšiť obraz a dosiahnuť cielené detaily. Na expozíciu fotografie má vplyv aj hodnota clonového čísla. Tablet Apple je vybavený f/1,8-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,4-svetelnosťou predného fotoaparátu. Dá vám možnosť dosiahnuť plytšiu hĺbku ostrosti, vďaka čomu je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Určite vás poteší dostatočné rozlíšenie fotografií 2160p (4K) 60fps.

Tablet iPad Pro 11

Tablet Apple má solídnu pamäť

Elementárne funkcie a operácie tabletu Apple bežia na operačnom systéme iPadOS vo verzii iPadOS 17. Operačná pamäť tabletu poteší kapacitou 8 GB, ktorá dokáže spúšťať aj 3D hry a virtuálnu realitu. Fotografie, videá a ďalšie súbory sa uložia do vnútornej pamäte s veľkosťou 512 GB, ktorá je prispôsobená potrebám náročných používateľov, takže vám umožní uložiť aj veľké množstvo dát a aplikácií.

Tablet Apple umožňuje viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní NFC, WiFi, Bluetooth, GSM a GLONASS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na krátku vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Táto funkcia vám umožní rýchle a jednoduché platenie zariadením v obchodoch bez toho, aby ste museli vyťahovať platobnú kartu. Mobilné zariadenie s funkciou WiFi umožní pripojenie k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo prináša rýchly prístup na internet na miestach s dostupným signálom. Bluetooth technológia umožňuje bezdrôtové spojenie s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo zjednoduší komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti káblového prepojenia.

Tablet iPad Pro 11
Tablet iPad Pro 11

Dobre premyslené funkcie

Užite si každý deň na plné dúšky s tabletom Apple. Na tablete je k dispozícii funkcia OTG, čo umožňuje využívať zariadenie na pripojenie ďalších periférií, ako napríklad myši, klávesnice alebo napríklad USB diskov. Určite oceníte prítomnosť senzora, ako je pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia, barometer, g-senzor a čítačka odtlačkov prstov na interakciu s okolitým svetom. Vďaka rozpoznávaniu odtlačku prsta môžete tablet odomknúť jednoduchým dotykom. Barometer monitoruje atmosférický tlak a môžete ho používať na stanovenie nadmorskej výšky a pre meteorologické aplikácie. Senzor priblíženia na tablete deteguje priblíženie k tvári počas hovoru, kvôli tomu automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom. Na uľahčenie orientácie v meste alebo na cestách je užitočná funkcia digitálneho kompasu. Tablet disponuje gyroskopom, ktorý deteguje polohu zariadenia a automaticky prispôsobí orientáciu obrazovky na optimálny používateľský komfort. Integrovaný svetelný senzor vyhodnocuje úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje obrazovku zmenou jasu a kontrastu. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor vie detegovať pohyb tabletu v priestore. Dokáže poznať, či je v kľude, pohupuje sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia, barometer, g-senzor a čítačka odtlačkov prstov

Rozmery:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

444 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11 " (27,94 cm)
Rozlíšenie QHD 2420 × 1668
Technológia displeja Ultra Retina XDR

Úložisko

Kapacita úložiska 512 GB
Typ pamäťovej karty Nepodporuje

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia, Barometer, G-senzor, Čítačka odtlačkov prstov

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,4
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 60fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda, Odomykanie tvárou

Výdrž a výkon

Model procesora Apple M4 s 10-jadrovou GPU

Ďalšie vlastnosti

Funkcie OTG, Čítačka odtlačkov prstov

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iPadOS 17

Konštrukcia a farba

Výška 249,7 mm (24,97 cm)
Šírka 177,5 mm (17,75 cm)
Hĺbka 5,3 mm (0,53 cm)
Hmotnosť 444 g (0,44 kg)
Farba Strieborná

Rad

Rad tabletu Apple iPad

Značka/modely

Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad Pro M4 11" (2024)
Kód:  NL224t4j
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MVVD3HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04