Obnoviť stránku

iPad Pro 11" 1 TB M4 Vesmírne čierny s Nanotextúrou 2024

Doručenie na
predajňu zadarmo
Novinka
2 059 €

iPad Pro 11" 1 TB M4 Vesmírne čierny s Nanotextúrou 2024

Tablet Apple iPad Pro 11" (2024) bude vaším verným spoločníkom, ktorý vďaka svojim kompaktným rozmerom uľahčuje prenášanie v ruke alebo v menšej taške. Dovolí vám sledovať dianie online, vytvárať videá a fotografovať, ale aj využívať mnoho praktických aplikácií alebo si užiť hranie hiet. Tablet disponuje 11" displejom, ktorý sa hodí na pracovné alebo študijné účely. Na svoje si prídu aj priaznivci hier alebo milovníci filmov. Plynulý chod systému zaisťuje 9-jadrový procesor Apple M4 s 10-jadrovou GPU. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 8 GB. Súbory, fotky aj videá vám uchová 1024GB interná pamäť. S touto veľkosťou nebudete mať problém s ukladaním kvalitných fotografií a dlhších videí. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C. Tablet Apple spadá pod rad Apple iPad.

Tablet iPad Pro 11
Tablet iPad Pro 11

Zásadné prednosti tabletu iPad Pro 11" 1 TB M4 Vesmírne čierny s Nanotextúrou 2024

  • Nechajte sa unášať audiovizuálnym obsahom tabletu Apple
  • Na hladké fungovanie systému dbá 9-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 8 GB
  • Tablet je vybavený 11" displejom
  • Získa si vás konektorová výbava USB-C
  • Tablet Apple je súčasťou radu Apple iPad
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 12 Mpx
  • Zostane v prevádzke dlhšie ako sedem hodín
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaobstará NFC, WiFi, Bluetooth a GLONASS
  • Na tablete je dostupná funkcia OTG
Tablet iPad Pro 11

Zaznamenávajte pekné okamihy na každom kroku

Výbavu na fotenie v tablete tvorí 12Mpx zadný fotoaparát a 12Mpx selfie fotoaparát. S tabletom Apple vytvoríte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Pomocná prisvetľovacia dióda je nevyhnutná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok. Túto funkciu využijete večer či v noci, na zle osvetlených miestach alebo pokiaľ potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Na fotografovanie vzdialených objektov využijete funkciu optického zoomu, ktorá prináša zväčšenie obrazu a dosiahnutie vytúžených detailov. Na expozíciu fotografie má vplyv aj hodnota clonového čísla. Tablet Apple je vybavený f/1,8-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,4-svetelnosťou predného fotoaparátu. Prinesie vám plytšiu hĺbku ostrosti, čo umožňuje zaostriť na objekt a rozostriť pozadie. Môžete očakávať dostatočné rozlíšenie fotografií 2160p (4K) 60fps.

Tablet iPad Pro 11

Tablet Apple má k dispozícii slušné úložisko

Funkcie a operácie tabletu Apple ovláda operačný systém iPadOS vo verzii iOS 17. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou kapacitou 8 GB, s ktorou môžete hrať aj 3D hry alebo obsluhovať virtuálnu realitu. Pre vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 1024 GB, ktorá uspokojí aj najnáročnejších používateľov, a tak umožní riešiť problém s ukladaním najobjemnejších dát a aplikácií.

Tablet Apple disponuje viacerými spôsobmi komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní NFC, WiFi, Bluetooth a GLONASS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktný prenos dát medzi zariadeniami na obmedzenú vzdialenosť, tradične do 10 cm. Umožní vám to vykonávať bezkontaktné platby zariadením v obchodoch, čo je pohodlnejšie ako používanie karty. Mobilné zariadenie s funkciou WiFi umožní pripojenie k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo prináša rýchly prístup na internet na miestach s dostupným signálom. Bluetooth technológia vám umožní prepojiť tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby káblového pripojenia.

Tablet iPad Pro 11
Tablet iPad Pro 11

Pridané funkcie zvýšia komfort pri používaní

Vychutnávajte si život naplno s tabletom Apple. Na tablete je k dispozícii funkcia OTG, čo znamená, že môžete pripojiť ďalšie periférie, napríklad myš, klávesnicu alebo USB disk. Určite oceníte prítomnosť senzora, ako je pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia, barometer, g-senzor a čítačka odtlačkov prstov, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Stačí sa iba dotknúť a tablet sa vďaka rozpoznávaniu odtlačku prsta odomkne. Barometer sleduje atmosférický tlak a môžete ho použiť na určenie nadmorskej výšky alebo pre meteorologické aplikácie. Tablet vďaka senzoru priblíženia rozpozná, keď je blízko k tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom. Funkcia digitálneho kompasu vám umožní lepšiu orientáciu v meste aj na cestách. Tablet je vybavený gyroskopom, ktorý určí polohu zariadenia a podľa toho vám otočí obrazovku na pohodlné používanie. Svetelný senzor zmeria úroveň okolitého osvetlenia a následne upraví jas a kontrast na displeji. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor vie určiť pohyb tabletu v priestore. Dokáže poznať, či je v kľude, pohupuje sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia, barometer, g-senzor a čítačka odtlačkov prstov

Rozmery:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

446 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11 " (27,94 cm)
Rozlíšenie QHD 2420 × 1668
Technológia displeja Ultra Retina XDR

Úložisko

Kapacita úložiska 1 024 GB
Typ pamäťovej karty Nepodporuje

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia, Barometer, G-senzor, Čítačka odtlačkov prstov

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,4
Maximálne rozlíšenie videa 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 2160p (4K) 60fps
Funkcie fotoaparátu Optický zoom, Prisvetľovacia dióda, Odomykanie tvárou

Výdrž a výkon

Model procesora Apple M4 s 10-jadrovou GPU

Ďalšie vlastnosti

Funkcie OTG, Čítačka odtlačkov prstov

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iOS 17

Konštrukcia a farba

Výška 249,7 mm (24,97 cm)
Šírka 177,5 mm (17,75 cm)
Hĺbka 5,3 mm (0,53 cm)
Hmotnosť 446 g (0,45 kg)
Farba Tmavosivá

Rad

Rad tabletu Apple iPad

Značka/modely

Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad Pro 11" (2024)
Kód:  NL224t4t1f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MWR63HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03