Obnoviť stránku

iPad Pro 9.7 "32GB Silver DEMO

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

iPad Pro 9.7 "32GB Silver DEMO

Apple iPad Air 2 bol uvedený do prevádzky v októbri 2014, takže jeho nástupca bol netrpezlivo očakávaný. Nový iPad Pro je stále tabletou, ale jeho výkon prakticky pripomína klasické stolové počítače . Pridaním luxusnej dotykovej obrazovky, mnohých skvelých aplikácií a mnohých doplnkov máte perfektnú náhradu za predtým vlastnený stroj, ktorý vás ovláda pod stolom.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné hardvérové ​​parametre
  • Výrazne vylepšený displej True Tone
  • 12 megapixelová kamera iSight s fotografiami Live
  • Ľahký a dokonale navrhnutý dizajn
  • Štyri reproduktory produkujú bohatý zvuk
  • Pokročilé zabezpečenie s dotykovým ID
  • IOS a možnosť zakúpiť si príslušenstvo

Sieťový displej v najlepšom stave

Veľa skúseností iPadu sa točí okolo obrazovky. 9,7-palcový model má LCD TFT LCD s rozlíšením 2 048 x 1 536 pixelov.Pri širšom farebnom rozlíšení má iPad Pro až o 25 percent vyššiu nasýtenosť než predchádzajúce modely iPadu . Bolo tiež prvé použitie technológie True Tone.Pokročilý 4-kanálový snímač okolitého osvetlenia automaticky prispôsobí farby a intenzitu displeja svetelným podmienkam prostredia.

Hardvér hrá vyššiu ligu

Samozrejme, došlo prakticky k úplnej výmene vnútorností.64-bitová architektúra A9X má až 1,8-násobok výkonu CPU v porovnaní s iPad Air 2 . Dokonca aj náročné akcie, ako je úprava videa 4K, zvládajú okamžite a s dokonalou plynulosťou. Nemusíte hovoriť o hraní exkluzívnych grafických hier, pretože všetko beží ako maslo.

Vysoko prispôsobený fotoaparát

Veľkým krokom vpred je integrácia výnimočnej kamery.12 megapixelová kamera iSight zachytáva 4K video , pomalé video s rýchlosťou 240 snímok za sekundu a dokonca aj skvelé živé fotografie. Fotoaparát Facemate HD 5 megapixelov je na prednej strane. Retina Flash je samozrejme samozrejmosťou.

Najmodernejší mobilný softvér

Tablet Apple iPad Pro je napájaný najnovšou generáciou zariadení iOS , ktorá ponúka okrem vynikajúcich funkcií aj maximálnu bezpečnosť v podobe prístupu dotykového ID a šifrovania údajov používateľov. Príjemne široký sortiment doplnkov obsahuje perly ako Apple Pencil a nový typ klávesnice Smart Keyboard pre jednoduché písanie textu.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 9,7 " (24,64 cm)
Rozlíšenie QHD 2048 × 1536

Úložisko

Kapacita úložiska 32 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth

Konektory a senzory

Konektory tabletu Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Apple A9X

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iOS 9

Konštrukcia a farba

Výška 240 mm (24 cm)
Šírka 169,5 mm (16,95 cm)
Hĺbka 6,1 mm (0,61 cm)
Hmotnosť 437 g (0,44 kg)
Farba Strieborná
Kód:  XXNL202s4b
Produktové číslo:  3A782HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02