Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO

Príslušenstvo k tovaru

iPad Air 64 GB WiFi Strieborný 2019 DEMO

Tablet iPad Air prináša najvýkonnejšie technológie v 6,1 mm tenkom tele vážiacom ani nie pol kilogramu. iPad Air má veľký 10,5-palcový Retina displej, pritom je pohodlne prenosný a teda úplne ideálny na prácu kdekoľvek. Batéria vydrží až 10 hodín používania, takže s iPadom Air môžete pracovať celý deň na jediné nabitie.

Kľúčové vlastnosti tabletu iPad Air

  • Najvýkonnejšie technológie v tenkom a ľahkom tablete iPad Air
  • Nová úroveň výkonu a inteligencie procesora A12 Bionic s Neural Enginom
  • Úžasný True Tone obraz na 10,5-palcovom Retina displeji
  • Jedinečný mobilný operačný systém iOS 12
  • Podpora AR rozšírenej reality na dvoch fotoaparátoch
  • Všestranné pero Apple Pencil
  • Klávesnica Smart Keyboard poslúži zároveň ako kryt
  • Zabezpečenie snímačom Touch ID

Dostatok výkonu tabletu iPad Air a rýchla komunikácia

Applom navrhnutý procesor A12 Bionic s Neural Enginom predstavuje úplne nový stupeň výkonu a inteligencie. Strojovým učením v reálnom čase posúva fotenie, hranie, rozšírenú realitu a ďalšie odbory na novú úroveň. A12 Bionic poskytuje tabletu iPad Air veľa výkonu na strih videa, prípravu prezentácií, navrhovanie 3D modelov a streamovanie. A všetky úlohy môže vykonávať súčasne bez obmedzenia. Cez WiFi s rýchlosťou až 866 Mb/s sa tablet iPad Air pripojí rýchlo a bez oneskorenia.

Bleskurýchla grafika na veľkom displeji iPadu Air

Štvorjadrové GPU čipu A12 Bionic podáva ohromný výkon pre neuveriteľné zážitky v rozšírenej realite, fotorealistické efekty v 3D hrách a fantastickú grafiku v aplikáciách. Na ohromnom 10,5-palcovom Retina displeji tabletu iPad Air so širokým farebným rozsahom vás fotky, videá a hry pohltia živými, realistickými detailmi. True Tone zobrazenie dynamicky upravuje rovnováhu bielej podľa svetelných podmienok v okolitom prostredí. Vďaka vysokému jasu a antireflexnej povrchovej úprave vyzerá obraz na tabletu iPad Air prirodzene a je príjemný na oči.

Mobilný operačný systém iOS v tablete iPad Air

V iOS 12 je práca s iPadom Air ešte rýchlejšia, pohotovejšia a príjemnejšia. iOS 12 je vyspelý mobilný operačný systém, v ktorom sa všetkého dosiahne klopaním a gestami na obrazovke. Na veľkom displeji sú všetky funkcie tabletu iPad Air dokonale prístupné. iOs je pripravený pre súčasnú prácu s niekoľkými programami naraz. V aplikácii Súbory sa dostanete ku všetkému, čo je na iPadu Air, iCloud Drive i iných cloudových službách vrátane Boxu alebo Dropboxu. Všetko je tak pohromade a ľahko dostupné.

Fotenie a nahrávanie v rozšírenej realite s iPadom Air

Predný a zadný fotoaparát tabletu iPad Air zachytí krásne fotky a 1 080p HD videá. Rozšírená realita (AR – augmented reality) spája digitálne objekty a informácie so skutočnosťou a vytvára úplne nové zážitky pri prelínaní virtuálneho sveta s reálnym. Na iPadu Air s kvalitnou kamerou vpredu aj vzadu, čipom A12 Bionic s Neural Enginom, ohromným displejom a pohybovými senzormi je AR dokonale pôsobivá.

Podpora pre písanie, kreslenie, skicovanie s Apple Pencil

Pero Apple Pencil iPadu Air (nie je súčasťou balenia) je presné a má prirodzenú odozvu ako tradičné písacie nástroje, ale je pritom ďaleko všestrannejšie. S Apple Pencil si z iPadu Air urobíte poznámkový blok, kresliace plátno alebo čokoľvek iné. Poznámky zachytíte rovnako prirodzene ako na papieri. Zápisky sa dajú prehľadávať a prevádzať na text. S Apple Pencil môžete na tablete iPad Air anotovať dokumenty, vkladať kresby do poznámok alebo zaznamenávať svoje postrehy do snímok obrazovky.

Smart Keyboard – klávesnica aj kryt iPadu Air

Klávenica Smart Keyboard sa pripojí bez akéhokoľvek párovania alebo nabíjania, takže je vždy pripravená na použitie. Smart Connector medzi iPadom Air a klávesnicou prenáša bez batérií dáta aj napájanie. A Smart Keyboard zároveň poslúži ako odolný, ľahký kryt, ktorý chráni iPad Air spredu i zozadu.

Bezpečnosť tabletu iPad Air s Touch ID

Tablet iPad Air rovnako ako všetky produkty Apple počíta s ochranou súkromia a zabezpečením. Touch ID umožňuje iPad Air ľahko a bezpečne odomykať. A pomocou Apple Pay pohodlne a bez rizika zaplatíte nákupy. Stačí priložiť prst na snímač Touch ID.

Parametre a špecifikácia

Displej

Rozlíšenie QHD 2224 × 1668

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory tabletu Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Digitálny kompas, Gyroskop

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora Apple A8x

Softvér

Operačný systém iPadOS
Verzia operačného systému iOS 12

Konštrukcia a farba

Výška 250 mm (25 cm)
Šírka 174 mm (17,4 cm)
Hĺbka 6,1 mm (0,61 cm)
Hmotnosť 456 g (0,46 kg)
Farba Strieborná

Rad

Rad tabletu Apple iPad
Kód:  XXNL202s3r2b
Produktové číslo:  3F561HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01