Obnoviť stránku

iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO

363,90 €

iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO

Tablet Apple iPad 10.2" 2021 (9. generace) bude vaším verným spoločníkom a pomôže vám hravo zvládnuť rôzne úlohy. Poskytne vám možnosť sledovať internetové dianie, nahrávať videá a robiť snímky, ale tiež používať mnoho užitočných aplikácií alebo sa zabaviť hraním hier. Tablet je vybavený 10,2" displejom, ktorý je obľúbený na pracovné aj študijné účely. Padne do oka aj hráčom a priaznivcom filmov. O bezproblémový chod systému sa stará 6-jadrový procesor Apple A13 Bionic. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 3 GB. Pre súbory, fotky aj videá je dostupná 64GB interná pamäť. Tá je optimálna pre väčšinu používateľov a umožní pojať desiatky nainštalovaných aplikácií. Výhodou je jeho konektorová výbava Lightning a výstup na slúchadlá (3,5mm jack). Tablet Apple náleží do radu Apple iPad.

Tablet iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO Lifestyle
Tablet iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti tabletu iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO

  • Užite si audiovizuálny obsah s tabletom Apple
  • O plynulú prevádzku systému sa postará 6-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 3 GB
  • Tablet je osadený 10,2" displejom
  • Nepochybne oceníte konektorovú výbavu Lightning a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Tablet Apple patrí do radu Apple iPad
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 8 Mpx
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom umožní WiFi a Bluetooth
  • Do tabletu zasuniete hlavnú Nano SIM a vedľajšiu eSIM kartu
  • Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám zaistia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
Tablet iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO ...

Fotografujte kedykoľvek a kdekoľvek

Výbava na fotenie v tablete obsahuje 8Mpx zadný fotoaparát a 12Mpx selfie fotoaparát. S tabletom Apple budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok pomáha prisvetľovacia dióda zaistiť potrebnú kvalitu snímok. Táto funkcia je užitočná najmä pri fotení večerných či nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Expozícia fotografie závisí aj od clonového čísla. Tablet Apple disponuje f/2,4-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,4-svetelnosťou predného fotoaparátu. Dá vám možnosť dosiahnuť plytšiu hĺbku ostrosti, čím je možné zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie. Určite vás poteší dostatočné rozlíšenie fotografií 1080p (Full HD) 30fps a 720p (HD) 120fps.

Tablet iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO Bočný pohľad

Tablet Apple má solídnu pamäť

Základné funkcie a operácie tabletu Apple sú riadené operačným systémom iPadOS vo verzii iPadOS. Operačná pamäť tabletu zaujme svojou veľkosťou 3 GB, čo bude stačiť menej náročným používateľom. Pre všetky vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 64 GB, ktorá je prispôsobená potrebám náročných používateľov, teda rieši otázku uloženia aj veľkého množstva dát a aplikácií.

Tablet Apple ponúka viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaobstará WiFi a Bluetooth. Tablet s WiFi funkciou vám umožní spojenie s bezdrôtovými internetovými sieťami, čo zahŕňa rýchly prístup na internet tam, kde je dostupný signál. Bluetooth technológia umožňuje pohodlné spojenie tabletu s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez prepojenia káblom. Vypočuť si hudbu zo slúchadiel je možné vďaka 3,5 mm Jacku. Tablet je pripravený na Nano SIM a vedľajšiu eSIM kartu. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám umožnia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, sledovanie obsahu zo streamovacích platforiem či spojenie s ostatnými cez videohovory maximálne svižné a bez akýchkoľvek zádrhov.

Tablet iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO ...
Tablet iPad 10.2 64 GB Wi-Fi Vesmírne sivý 2021 DEMO ...

Šikovné funkcie prídu vždy vhod

Užite si každý deň na maximum s tabletom Apple. Výhodou je prítomnosť praktického senzora, ako je digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia, barometer, g-senzor a čítačka odtlačkov prstov na interakciu s okolitým svetom. Rozpoznávanie odtlačku prsta umožňuje odomknúť tablet len jednoduchým dotykom. Barometer meria atmosférický tlak a môže slúžiť na odhad nadmorskej výšky a pre iné meteorologické aplikácie. Pomocou senzora priblíženia tablet spozná, kedy je tvár počas hovoru blízko tabletu, a automaticky vypne displej kvôli zabráneniu náhodnému dotyku. Na orientáciu v mestách či na cestách vám určite príde vhod možnosť využitia digitálneho kompasu, ktorý vám značne uľahčí orientáciu v priestore. Tablet je vybavený gyroskopom, čo znamená, že rozpozná polohu zariadenia a automaticky pretočí obrazovku na čo najpohodlnejšie používanie. Svetelný senzor zmeria úroveň okolitého osvetlenia a potom upraví jas a kontrast na displeji. To povedie k optimálnej čitateľnosti a úspore energie batérie automatickým znížením jasu v tmavšom prostredí. G-senzor vie určiť pohyb tabletu v priestore. Presne určí, či nehybne leží, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

Lightning a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia, barometer, g-senzor a čítačka odtlačkov prstov

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery:

251 × 174 × 8 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

487 g

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,2 " (25,91 cm)
Rozlíšenie QHD 2160 × 1620
Technológia displeja Retina

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM
Typ vedľajšej SIM karty eSIM

Konektory a senzory

Konektory tabletu Lightning, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Digitálny kompas, Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia, Barometer, G-senzor, Čítačka odtlačkov prstov

Fotoaparát

Svetelnosť predného fotoaparátu f/2,4
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 120fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Výdrž a výkon

Model procesora Apple A13 Bionic

Softvér

Operačný systém iPadOS

Konštrukcia a farba

Výška 251 mm (25,1 cm)
Šírka 174 mm (17,4 cm)
Hĺbka 8 mm (0,8 cm)
Hmotnosť 487 g (0,49 kg)
Farba Tmavosivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom)

Rad

Rad tabletu Apple iPad

Značka/modely

Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad 10.2" 2021 (9. generace)
Kód:  XXNL202s8a
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  3K2K3HC/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02