Obnoviť stránku

Intel NUC DN2820

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC DN2820

Mini počítač NUC (The Next Unit Of Computing) prichádza s výkonným hardvérom uloženým v kompaktnom tele s rozmermi 11 x 11 cm. Poháňaný je úsporným mobilným procesorom Intel Celeron a ponúkne široké možnosti využitia. Svoje miesto si nájde v obývacej izbe ako všestranné multimediálne centrum s výbornou konektivitou. Vhodný je tiež na použitie v kioskoch alebo v najrôznejších inteligentných zariadeniach v malých priestoroch. Primontovať ho taktiež môžete na chrbát monitorov pomocou VESA držiakov a všetku kabeláž skryť pred zrakmi ostatných.
Dvojjadrový procesor s minimálnou spotrebou Intel Celeron N2820 vás už po prvom spustení počítača milo prekvapí. Na bežné aplikácie dostatočný výkon nie je vykúpený enormnou spotrebou, ktorá v plnej záťaži nepresahuje 17 W. Nevzniká tak prebytok odpadového tepla, vďaka čomu je chladenie maximálne tiché. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo hranie je plynulé a prekvapivo zábavné.
Celý počítač je uložený v kompaktnom konfigurovateľnom balení s operačnou pamäťou obsahujúcou notebookový SO-DIMM slot. K dispozícii je ďalej jeden slot mini PCIe a jeden slot mini PCIe s polovičnou veľkosťou, ktorá slúži na pripojenie karty na Wi-Fi/Bluetooth a pre mini PCIe/mSATA disk. Vnútri počítača tiež nájdeme už predinštalované antény pre bezdrôtové technológie Wi-Fi aj Bluetooth 4.0. Obraz si ľahko pripojíte na externý monitor alebo televíziu cez HDMI port. Vo výbave sú aj USB porty vrátane jedného USB 3.0. Počítač má tiež zabudovanú sieťovú kartu s rýchlosťou až 1 Gbps.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Funkcie procesora Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Základná doska

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Strieborná

Zdroj

Zdroj 65 W

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Maximálna kapacita RAM 8 GB
Počet slotov RAM 1 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 116,6 mm
Výška 112 mm
Hĺbka 51,5 mm
Kód:  NR201c3
Produktové číslo:  BOXDN2820FYKH0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04