Obnoviť stránku

Intel NUC DE3815 bulk

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC DE3815 bulk

Malé a kompaktné zariadenie Intel NUC DE3815 je predstaviteľom stále obľúbenejšieho trende miniaturizácie stolových počítačov. Tento model je postavený na procesore Intel Atom , Konkrétne E3815 , Vyznačujúce sa nízkou spotrebou a dostatočným výkonom pre každodennú prácu, teda surfovanie na internete, počúvanie hudby alebo prezeranie fotografií a videa. Nebude vás pri tom obťažovať žiadnym hlukom vďaka prevedenie bez vetráku - chladenie je totiž pasívne.

Základom minipočítače je jednojadrový moderný procesor Intel Atom E3815 s integrovanou grafikou Intel HD Graphics , Ktorý všetky vyššie uvedené činnosti bez problémov zvládne. Beží na frekvencii 1.46 GHz a jeho vyrovnávacia pamäť je 1 MB. Model Intel NUC DE3815 je vybavený 4GB eMMC internou pamäťou, portom HDMI, VGA a tromi USB portami .

Počítač je pripravený na montáž 2,5 "HDD alebo SSD (do 9,5 mm výšky), vyžaduje nízkoodběrová operačnej pamäte SO-DIMM DDR3L 1333/1600. Malé a kompaktné rozmery mu vám okrem umiestnenie samostatne umožňujú ho primontovať na chrbát monitora pomocou VESA držiakov. Uvoľníte si tým viac miesta na stole a všetku kabeláž skryjete pred zrakmi ostatných.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora Intel Atom
Frekvencia procesora 1,46 GHz (1 460 MHz)
Max TDP 5 W
Funkcie procesora Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Farba a vyhotovenie

Farba Strieborná

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 8 GB
Počet slotov RAM 1 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické VGA D-SUB, HDMI
Ďalšie LAN
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 190 mm
Výška 116 mm
Hĺbka 40 mm
Kód:  NR201c5
Produktové číslo:  BLKDE3815TYKH0E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17