Obnoviť stránku

Intel NUC D34010WYKH2

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Intel NUC D34010WYKH2

Miniatúrne zariadenie s výkonom aj pre náročné aplikácie. Za kompaktnými rozmermi Intel NUC D34010WYKH2 sa skrýva kompletné počítač v čele s najnovšou 4. generáciou procesora Intel Core i3 4010 s jadrom Haswell . Nové INŠTRUKCIE pre posilnenie výkonu ho predurčujú pre univerzálne využitie pre kancelárske aplikácie, internetový prístup sa streamingom HD videa, multimediálne centrum prehrávajúci Full HD aj ako prezentačný počítač a hodí sa aj ako informačný kiosk v najrôznejších inštitúciách.

Nízkoodberový procesor Intel Core i3 4010 vás už po prvom spustení počítača milo prekvapí. Solídny výkon nie je vykúpený enormné spotrebou. Nevzniká tak prebytok odpadového tepla, vďaka čomu je chladenie maximálne tiché. Tento počítač vyžaduje nízkoodběrová operačnej pamäte SO-DIMM DDR3L 1333/1600, 1.35V. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo hranie je naozaj plynulé a prekvapivo zábavné. Využívajte multitasking naplno a pracujte pohodlne v niekoľkých aplikáciách naraz - zbytočné čakanie je minulosťou.

K rýchlej reakcii pomôže doplnení o SSD disk a môžete pripojiť až štyri periférie pomocou USB špecifikácia 3.0 . Obrazový výstup zabezpečuje mini HDMI alebo môžete pripojiť aj zariadenie k mini DisplayPort . Malé a kompaktné rozmery mu vám okrem umiestnenia na stole umožňujú ho primontovať na chrbát monitora pomocou VESA držiakov. Ušetríte tým veľa miesta a navyše všetku kabeláž skryjete pred zrakmi ostatných.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Max TDP 15 W
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks

Výstupy

Ďalšie LAN, mini DisplayPort, mini HDMI
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 116,6 mm
Výška 49,5 mm
Hĺbka 102 mm
Kód:  NR201i2
Produktové číslo:  BOXD34010WYKH2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11