Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Indukčné varné dosky WHIRLPOOL

Indukčná varná doska Whirlpool

Whirlpool indukčná doska – prosím, zoznámte sa

Zoznámte sa s inovatívnymi funkciami, ktoré vám poskytne Whirlpool indukčná doska. Vďaka technológiám PowerBooster a PowerManagement dosiahnete vysoký výkon za minimálne náklady. Medzi výhody indukčnej dosky Whirlpool patrí krátky čas varenia, energetická efektívnosť a nízka spotreba energie. Samozrejmosťou je aj dôraz na bezpečnosť, krátky čas chladnutia a ľahké a presné ovládanie. Indukčná varná doska Whirlpool má jednoduchú a rýchlu údržbu.

Indukčná doska Whirlpool

Indukčná doska Whirlpool s technológiou 6. zmyslu

Indukčná doska Whirlpool s technológiou 6. zmysel je vybavená inteligentnými senzormi, ktoré snímajú teplotu dna hrnca a podľa toho riadia úroveň výkonu. Vaše varenie už nemôže byť intuitívnejšie. Maximálne tak využívate spotrebovanú energiu. Stiahnite si aplikáciu 6thSenseLive, ktorá umožňuje ovládať na diaľku všetky vaše spotrebiče. Tak môžete mať nepretržitú kontrolu nad procesom varenia a monitorovať všetky varné dosky.


Whirlpool indukčná doska so špeciálnymi funkciami

Vďaka novej funkcii Flexi zóna vám Whirlpool indukčná doska umožní prepojiť všetky platničky do jednej veľkej varnej plochy. Vaše každodenné varenie tak bude flexibilnejšie a praktickejšie. Navyše máte možnosť nastaviť rôzny stupeň varenia pre každý jednotlivý hrniec. Vďaka funkcii PowerManagement maximálne využijete príkon, ktorým indukčná varná doska Whirlpool disponuje, a budete tak šetriť ako energiu, tak aj svoju peňaženku.

Whirlpool indukčná doska

Spresniť parametre
19 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18