Obnoviť stránku

WHIRLPOOL WF S3660 CPNE

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
396,90 €

WHIRLPOOL WF S3660 CPNE


S varnou doskou WHIRLPOOL WF S3660 CPNEbude varenie úplná hračka

Veľkou prednosťou indukčnej varnej dosky WHIRLPOOL WF S3660 CPNE je nielen intuitívne varenie so šiestym zmyslom, ale hlavnenadčasový vzhľad a mnoho užitočných funkcií, ktoré vám uľahčia a spríjemnia vaše varenie. Určite oceníte aj prítomnosť ovládania, ktoré vám ponúka 18 rôznych úrovní výkonu aj funkciu Boosteru. Plochý povrch varnej dosky je ideálny na údržbu a navyše ponúka minimalistický a jednoduchý štýl, ktorý sa hodí do každej kuchyne.


Kľúčové vlastnosti varnej dosky WHIRLPOOL WF S3660 CPNE

  • Intuitívne varenie s prednastavenými programami
  • Moderný dizajn a jednoduchá inštalácia
  • 6. zmysel s prednastavenými funkciami varenia
  • FlexiSideZone a ChefControl
  • Booster pre všetky varné zóny
  • Jednoduché a presné nastavovanie výkonu
  • Možnosť inštalácie v úrovni s linkou
  • Jednoduchá a rýchla údržba varnej dosky
  • Nastavte si dobu varenia pomocou časovača
  • Detská poistka
  • PowerManagement na varenie bez obáv z preťaženia elektrickej siete

Hlavné technológie varnej dosky WHIRLPOOL WF S3660 CPNE


Intuitívne varenie s prednastavenými programami

Varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNE prichádza s technológiou 6. zmysel, ktorá vám ponúkne 4 prednastavené funkcie varenia. Vybrať si môžete funkciu Udržiavanie v teple, Dusenie, Rozpúšťanie a Uvedenie do varu. Jednoducho navolíte požadovaný spôsob varenia a varná doska sa automaticky nastaví na požadovanú úroveň výkonu.

Funkcia udržiavania v teple

Varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNE je vybavená funkciou Udržiavanie v teple, ktorá zachováva ideálnu teplotu jedla po skončení varenia. Nemusíte sa tak obávať rizika pripálenia.

Jednoduché a rýchle rozpúšťanie bez pripálenia

Varnej doske WHIRLPOOL WF S3660 CPNE nechýba tiež funkcia Rozpúšťanie. Ľahko tak môžete pri ideálnej teplote rozpustiť čokoládu alebo maslo, a bez toho, aby došlo k pripáleniu alebo nerovnomernému zachytávaniu na stene riadu.

Praktická funkcia dusenia bez pripálenia

Funkciu Dusenie oceníte predovšetkým v prípade, že potrebujete variť jedlo pozvoľna. Nemusíte sa tak vôbec obávať pripálenia. Funkciavarnej doskyWHIRLPOOL WF S3660 CPNE zaistí pomalé odparovanie tekutín.

Varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNEponúka rýchle uvedenie vody varu

Ušetrite energiu a čas vďaka funkcii Uvedenie do varu, ktorá privedie vodu do bodu varu účinne a rýchlo, čím vám ušetrí nielen veľa času, ale aj energií. Zároveň však zabraňuje nepríjemnému pretečeniu.

Maximálne využitý priestor varnej dosky vďaka FlexiSide zóne

Varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNE maximálne využíva dostupný priestor a zaisťuje rovnomernú distribúciu tepla. Ľahko tak môžete premiestňovať hrnce a panvice kamkoľvek v rámci tejto plochy. Varné zóny môžete využívať samostatne alebo ich ľahko vertikálne prepojiť. To vám umožní postaviť na plochu akokoľvek veľký hrniec a potom ho v rámci plochy premiestňovať.

3 úrovne teploty v rámci jednej varnej zóny

Varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNE disponuje aj praktickou funkciou ChefControl, ktorá rozdelí varnú dosku na 3 rôzne zóny.  Tie sa automaticky aktivujú v závislosti od umiestnenia hrnca. Hrnce a kastróly je tak možné premiestňovať z miesta na miesto bez akýchkoľvek úprav na používateľskom rozhraní, aby ste mohli v riade variť pri rôznych teplotách.

Nastavte si maximálny výkon

Benefitom varnej dosky WHIRLPOOL WF S3660 CPNE je možnosť si samostatne rozhodnúť o maximálnom výkone: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW alebo 7,2 kW. Po nastavení požadovaného maximálneho výkonu varná doska automaticky upravuje rozdeľovanie výkonu medzi platne tak, aby určená medzná hodnota nebola prekročená. Nemusíte sa tak báť, že by vaša domováinštalácia bola nejako preťažená, aj napriek tomu, že budete využívať všetky funkcie, ktoré vám varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNE ponúka.

Jednoduchá a rýchla údržba

Čistenie varnej dosky nebolo nikdy jednoduchšie vďaka technológii CleanProtect. WHIRLPOOL WF S3660 CPNE je vybavená nanopovrchovou úpravou, ktorej povrch stačí s pomocou handričky a vody zotrieť. Výhodou je aj možnosť zapustenia varnej dosky priamo do kuchynskej linky. Povrch je navyše chránený pred poškriabaním.

Varná doska s detskou poistkou

Deti si často zo zvedavosti prezerajú rôzne spotrebiče. Varná doska WHIRLPOOL WF S3660 CPNE je presne preto vybavená možnosťou zablokovať ovládanie, ktorá tak zabráni deťom zapínať spotrebič či meniť vybrané parametre.

Booster na rýchlejšie a úspornejšie varenie

Každý by určite rád ušetril trochu času aj počas varenia. Presne toto vám WHIRLPOOL WF S3660 CPNE umožní. Varná doska dokáž euviesť vodu do varu vo veľmi krátkom čase a potom udržuje teplotu varu pri súčasnom znížení spotreby elektrickej energie. Hodnotu výkonu pre každú varnú zónu môžete nastaviť v rozsahu 1 až 18.

Nastavte si dobu varenia pomocou časovača

Veľkou výhodou varnej dosky WHIRLPOOL WF S3660 CPNE je možnosť nastavenia doby varenia. Časovač môžete nastaviť v rozmedzí od 1 do 99 minút. Po uplynutí času sa zóna automaticky vypne. Každú varnú zónu je možné nastaviť samostatne.


Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti 6. zmysel, Automatická detekcia riadu, Booster, Časovač
Prepojenie dosky s digestorom Nie

Rozmery varnej dosky

Výška 5,4 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 51 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Zaoblené hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Veľká Británia, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Slovinsko

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHVD076
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  869991662420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13