Obnoviť stránku

Hurtdex Vákuovacie vrecká na potraviny 50 ks

9,67 €

Hurtdex Vákuovacie vrecká na potraviny 50 ks

Vákuovanie potravín prináša mnoho benefitov. Môžete sa spoľahnúť, že jedlo vydrží dlhšie čerstvé a zachová si svoju chuť aj vôňu. Ideálnym riešením na dlhodobé uchovanie potravín sú vrúbkované vákuovacie vrecká Hurtdex. Hodia sa na použitie vo vákuovačkách rôznych typov. Majú spoľahlivé a tesné zváracie uzatváranie. Rozmery jedného vrecka majú 25 × 20 cm (š × d). Poradia si s pevnými potravinami aj tekutinami. Ich veľkým kladom je, že sú vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu, ktorý ľahko vytvorí naozaj odolný a extra pevný zvar. Tak si môžete byť istí, že vrecká budú držať tam, kde majú a vákuované potraviny bez problémov vydržia do doby, než ich ďalej spracujete.

Hlavné prednosti vákuovacích vreciek Hurtdex Vákuovacie vrecká na potraviny 50 ks

  • Vákuovacie vrecká Hurtdex zaručia, že potraviny si uchovajú svoju chuť aj vôňu
  • Dajú sa použiť s rôznymi značkami vákuovačiek
  • Majú vrúbkovaný povrch a zváracie uzatváranie
  • Jedno vrecko disponuje rozmermi 25 × 20 cm (š × d)
  • Možno ich dať s potravinami do mrazničky
  • Vrecká na vákuovanie Hurtdex nijako neohrozia vaše zdravie
  • Opakovane použiteľné na minimalizáciu odpadu
  • Vďaka kvalitným materiálom sú mechanicky odolné

Spoľahlivo pomôžu vákuovať nielen jedlo

Vákuovacie vrecká Hurtdex využijete nielen na potraviny, ale aj na vákuovanie čajov, kávy, byliniek alebo aj zberateľských predmetov. Sú vyrobené tak, aby sa dali spoločne s potravinami uchovávať v mrazničke. Pokiaľ vám leží na srdci ekológia, iste vás poteší, že sa vrecká dajú použiť znova. Vyznačujú sa výbornou mechanickou odolnosťou, preto udržia v suchu napríklad aj vašu mapu na túre. Nech už vrecká na vákuovanie Hurtdex budete používať v kuchyni alebo na uskladnenie svojich zbierok, budú vám vždy spoľahlivým pomocníkom.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 25 cm
Dĺžka 20 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Možno mraziť, Mechanicky odolné
Povrch Vrúbkovaný
Typ Opakovane použiteľné
Zapínanie Zváracie
Kód:  MBaaa0186
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  FVB20-25

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18