Obnoviť stránku

HUGGIES

Huggies

Huggies: Pre zdravie a bezpečnosť vášho bábätka

Značka Huggies už desaťročia prináša kvalitné výrobky pre našich najmenších. Od svojho založenia v roku 1968 je pre túto značku najdôležitejšou hodnotou zdravie a bezpečnosť detí. Aj vďaka tomu sa Huggies radí medzi najznámejších výrobcov detských jednorazových plienok a obrúskov.

Plienky Huggies Extra Care

Plienky Huggies Extra Care

Nové plienky Huggies® Extra Care predstavujú vylepšenú verziu známych a obľúbených prémiových plienok Huggies® Elite Soft. Boli špeciálne vyvinuté pre detskú pokožku, ktorá je 3-krát tenšia a citlivejšia ako pokožka dospelých. Plienky Huggies® Extra Care sú schválené dermatológmi a hypoalergénne, takže sú vhodné aj pre pokožku so sklonom k podráždeniu.

Vlhčené obrúsky Huggies

Vlhčené obrúsky Huggies sa vyznačujú veľmi jemným zložením, vďaka ktorému sú vhodné aj pre tú najcitlivejšiu pokožku bábätiek. Vlhčené obrúsky Huggies neobsahujú žiadne škodlivé látky, ako sú parabény alebo alkohol, a sú hypoalergénne. Bez obáv ich tak môžete použiť na akúkoľvek časť tela vášho dieťatka.

Vlhčené obrúsky Huggies
Spresniť parametre
93 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17